Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden esihenkilö, Vuoden työryhmä ja Vuoden nousijatiimi on nyt valittu


23.3.2023

Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden 2022 esihenkilö, Vuoden työryhmä ja Vuoden nousijatiimi on nyt valittu. Valinnan suorittaa vuosittain osuuskaupan johtoryhmä. Valintaperusteita ovat mm. henkilöstön työtyytyväisyys, asiakastyytyväisyys sekä toiminnan tuloksen kehitys.

 

Suur-Savon Vuoden esihenkilö löytyy Sokos Mikkelistä – aina energinen ja positiivinen tavaratalopäällikkö Seppo Tirranen. Sepon tavoitteellinen, innostava ja kannustava johtamistyyli sekä eteenpäin luotsaava asenne näkyy kaikessa hänen tekemisessään. Seppo on yhdessä työryhmänsä kanssa saanut Sokos Mikkelissä aikaan loistavan myynninkehityksen sekä tulosparannuksen. Hän on aidosti kiinnostunut Sokoksen kehittämisestä ja ottaa haasteet ennakkoluulottomasti vastaan. Sepon aktiivisuus, toimeliaisuus ja vastuullinen ote toiminnasta on esimerkillistä. Hänellä on kyky pitää langat käsissä kovankin paineen alla. Esihenkilönä Seppo on vilpitön, rehellinen, reilu ja rento. Sokos Mikkelin henkilöstön työtyytyväisyys parani merkittävästi vuoden 2022 aikana ja on nyt erinomaisella tasolla.

 

Vuoden työryhmä palkinnon sai Sale Enonkosken tiimi. Henkilökunta Enonkosken Salessa on erittäin sitoutunutta, ammattitaitoista ja joustaa aina tilanteen niin vaatiessa. Henkilökunta tuntee asiakkaansa ja osaa toimia suuren kausivaihtelun aikana esimerkillisesti. Myymälä on aina siisti ja työtyytyväisyys sekä asiakastyytyväisyys ovat molemmat kiitettävällä tasolla.

 

Vuoden 2022 nousijatiimi palkinnon sai Prisma Savonlinnan ravintolamaailma. Valinnan perusteluina olivat yksikön työtyytyväisyyden merkittävä nousu, myynnin ja tuloksen parantuminen sekä upea sija asiakastyytyväisyydessä ketjutasolla.

 

22.3. järjestetyssä juhlatilaisuudessa Osuuskauppa Suur-Savo palkitsi myös 10, 20, 25, 30, 40 ja 50 vuotta palvelleet suursavolaiset.

 

Osuuskauppa Suur-Savossa työskentelee tällä hetkellä 1 388 työntekijää. Suur-Savo valittiin jälleen suurten organisaatioiden sarjassa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi 2022, kuten myös vuosina 2021 ja 2019. Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus, joka myönnetään työpaikoille, joiden henkilöstön omistautuneisuus on erityisen korkealla tasolla.

 

 

 

Lisätietoja:

Ari Miettinen, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p.050 531 9550,
ari.miettinen@sok.fi