Osuuskauppa Suur-Savon vuoden 2024 seinäkalentereissa jakelumuutos


27.11.2023

Osuuskauppa Suur-Savon seinäkalentereiden jakelussa tapahtuu muutos. Vuoden 2024 seinäkalentereita ei postiteta asiakasomistajatalouksiin, vaan ne ovat noudettavissa Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista, S-marketeista ja Sale-myymälöistä 1.12.2023-31.1.2024. Asiakasomistaja saa vuoden 2024 seinäkalenterin maksutta esittämällä kassalla S‑Etukortin. Kalentereita on jaossa yksi kalenteri / talous.

 

Seinäkalenterien jakelumuutos johtuu mm. ympäristösyistä ja sillä pyritään vähentämään postituksen aiheuttamaa ympäristökuormitusta sekä parantamaan seinäkalenterien saatavuutta. Myös Yhteishyvän jakelussa siirryttiin myymäläjakeluun toukokuussa ja olemme saaneet siitä hyvää palautetta. Noudattamalla tätä uutta käytäntöä myös seinäkalenterien jakelussa edistetään kestävää kehitystä ja tehdään pieni teko ympäristön hyväksi.

Seinäkalentereita on jaossa suuri, mutta rajoitettu erä ja tarjolla olevat kalenterimäärät voivat vaihdella myymälöittäin, joten seinäkalenteri kannattaa noutaa jakeluaikana mahdollisimman pian.

 

Toivotamme kalenterin myötä asiakkaillemme hyvää joulua ja onnea vuodelle 2024!

 

Lisätietoja: asiakkuuspäällikkö Leena Vironen, puh. 010 764 0023, leena.vironen@sok.fi