Osuuskauppa Suur-Savon S-marketit osallistuvat energiansäästötalkoisiin muuttamalla sunnuntain aukioloaikoja talviaikana


2.1.2023

S-ryhmä sitoutuu kantamaan oman vastuunsa valtakunnallisissa energiansäästötalkoissa. S-ryhmä laski tuhannen toimipaikkansa lämpötilaa yhdellä asteella. Lisäksi kaupparyhmässä on varauduttu vähentämään sähkönkulutusta valtakunnallisten huippukulutuspiikkien aikana aamukahdeksalta ja iltaviideltä. Myös henkilöstö osallistuu ideoimaan energiansäästövinkkejä.

Osuuskauppa Suur-Savo on investoinut fiksuun energiankäyttöön ja omaan uusiutuvaan energiaan jo vuosia. Muun muassa järjestelmälliset investoinnit energiatehokkaisiin kylmäkalusteisiin ovat tuoneet merkittävää energiansäästöä. Kylmäkalusteet ovat osa isompaa teknistä järjestelmää, mikä tuo sähkön säästön lisäksi myös keinoja hyödyntää hukkalämpöä kiinteistössä.

Energiansäästötalkoisiin voi lähteä mukaan isoilla ja pienillä teoilla. -Me reagoimme energiansäästötalkoisiin supistamalla S-marketien sunnuntain aukioloaikoja. Palvelemme 2.1.-26.3.2023 sunnuntaisin klo 10-18, entisen 9-21 sijaan. Kannamme näin oman kortemme kekoon ja säästämme energiaa, kommentoi Osuuskauppa Suur-Savon S-marketien ryhmäpäällikkö Sami Marttinen. Poikkeuksena ovat kuitenkin Rantakylän, Mäntyharjun ja Urpolan S-marketit, jotka palvelevat entiseen tapaan sunnuntaisin klo 9-21. Huhtikuussa kaikki S-marketit palaavat jälleen normaaleihin aukioloaikoihin.

Lisätietoja:

Sami Marttinen, S-Market ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. +358 50 564 5750