Osuuskauppa Suur-Savon parhaat palkittiin


18.5.2015

Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden esimies ja Vuoden työryhmä -valinnat sekä Vuoden asiakaspalvelijat julkaistiin 13. toukokuuta Savonlinnassa järjestetyssä henkilökunnan juhlassa.

Vuoden 2014 esimieheksi valittiin S-market-ryhmäpäällikkö Satu Nieminen.

Valinnan perusteluina olivat mm. seuraavat seikat: Satu Nieminen on saanut S-market-ketjun toimimaan niin toiminnallisesti kuin tuloksellisestikin ketjukonseptin mukaan. Kuitenkin valikoimissa näkyvät myös paikallisuus ja sesongit. Myyntivolyymin kasvattaminen S-market-ketjussa haasteellisena vuonna 2014 oli poikkeuksellista koko S-ryhmässä. Kasvu oli myös tuloksellista. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen, iloisuus, antamisen halu ja huumori rautaisen ammattitaidon lisäksi ovat esimerkkeinä meille muillekin menestymiseen.

 

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 16 S-market-yksikköä ja niiden myynti  oli 126 milj. euroa vuonna 2014.

 

Vuoden 2014 työryhmäksi valittiin Sale Virtasalmi. Pienessä työryhmässä korostuu yhteistyön ja -hengen merkitys työtyytyväisyyden ja asiakastyytyväisyyden varmistamisessa. Sale Virtasalmi on noussut molemmissa koko S-ryhmän kärkikastiin, mikä näkyy positiivisesti myynnin kasvuna ja tuloksessa. Merkittävimmät erot ketjun tuloksiin olivat juuri niissä asioissa, joihin henkilökunta voi omalla työasenteellaan ja ammattitaidollaan vaikuttaa. Päällikön johtamisote ja innostuneisuus ovat myös merkittäviä tekijöitä työryhmän onnistumisessa. Sale Virtasalmella asiakastyytyväisyyden yleisarvosana vuonna 2014 oli 8,3 (yli 8 erittäin hyvä taso) ja työtyytyväisyys 93,3 (yli 75 kiitettävä taso).

 

Sale Virtasalmen myynti vuonna 2014 oli yli 2 milj. euroa. Päällikkönä yksikössä toimii Jaana Onikki.

 

Osuuskauppa Suur-Savon Parhaista parhaat – Vuoden asiakaspalvelijat valittiin auto-, ABC-, matkailu- ja ravitsemiskaupasta sekä tukitoiminnoista toimialoittain ja marketkaupasta ketjuittain. Erinomaisina asiakaspalvelijoina ja hyvän työilmapiirin ylläpitäjinä palkittiin:

 

Autokauppa

  • Jukka Lajunen / Etelä-Savon Auto Savonlinna

 

ABC-liikennemyymälä- ja polttonestekauppa

  • Ville Ronkanen / ABC Juva

 

Matkailu- ja ravitsemiskauppa

  • Johanna Hasanen / Ravintola Fransmanni Mikkeli

 

Tukitoiminnot

  • Arto Ahonen / IT

 

Sokos

  • Anne Muhonen / Sokos Mikkeli, naiset

 

Prisma

  • Sanna Aihos / Prisma Savonlinna, pukeutuminen

 

S-market

  • Pasi Miettunen / S-market Juva

 

Sale

  • Miia Luukkonen / Sale Puumala

 

 

 

 

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen

p. 0500 553 765