Osuuskauppa Suur-Savon oma kokki-myyjä koulutus 2023


8.11.2022

OSUUSKAUPPA SUUR-SAVON HISTORIAN TOINEN OMA KOKKI-MYYJÄ KOULUTUS ALKAA TAMMIKUUSSA 2023

Haluatko työurallesi jotakin uutta? Koulutus ilman papereiden pyörittelyä – koko ajalta saat palkkaa ja koulutuksen jälkeen vakituisen työpaikan. Hae nyt Osuuskauppa Suur-Savon Valmennusakatemiaan ja työllisty Osuuskauppa Suur-Savoon vakituiseen työsuhteeseen! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, jossa työtunnit keskimäärin 30 tuntia viikossa. Työsuhde alkaa tammikuussa 2023.

Työsuhde alkaa kuuden kuukauden mittaisella valmennuksella, joka sisältää kuusi kahden päivän mittaista lähiopetusjaksoa. Lähiopetusjaksoilla käymme eri aihealueiden teoriaa läpi: vitriini, pikaruoka, lounas, à la carte sekä marketissa kassa- ja osastotyöskentely. Lähiopetuspäivien lisäksi oppiminen tapahtuu työskentelemällä toimipaikassa työpaikkaohjaajien johdolla. Kokki-myyjä koulutuksen aikana tavoitteena on varmistaa osaaminen kokin ja myyjän työtehtävissä. Kouluttajina ja työpaikkaohjaajina toimivat Osuuskauppa Suur-Savon eri alojen vahvat ammattilaiset.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, kenellä ei vielä ole keittiö- tai marketosaamista. Aikaisempaa työkokemusta kokin tai myyjän työtehtävistä ei tarvitse olla. Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat tehdä töitä ja oppia samalla uuden ammatin. Edellytämme valmiutta työskennellä eri toimipaikoissa. Koulutuksen päätyttyä työllistyt Osuuskauppa Suur-Savoon liikennemyymälöihin tai ravintoloihin ja lisätöitä tarvittaessa saat myös marketeista. Koulutukseen valittavilta odotamme halua oppia uutta, iloista mieltä ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista asennetta työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan. Työ on vuorotyötä.

Osallistuimme TE-liveen keskiviikkona 9.11.2022 klo 13.00 Jäikö suora lähetys välistä? Katso tallenne TE-liven nettisivuilla osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/fAvaCUPR9

Mikäli kiinnostuit, lähetä sähköinen hakemuksesi 11.12.2022 mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo hakuajalla.