Osuuskauppa Suur-Savon koko henkilökunnalle ylimääräinen tulospalkkio poikkeuksellisesta koronavuodesta


28.1.2021

Osuuskauppa Suur-Savon hallitus on 26.1.2021 kokouksessaan päättänyt valita vuoden 2020 työryhmäksi koko Osuuskauppa Suur-Savon henkilökunnan ja palkita heidät ylimääräisellä tulospalkkiolla.

Tulospalkkio on 500 euroa työntekijöille, joiden viikkotyöaika on yli 10 tuntia. Alle 10 tuntia viikossa työskenteleville palkkio on 200 euroa. Käytännössä 97 % henkilökunnasta saa täyden tulospalkkion. Tulospalkkiot maksetaan 31.3.2021. Maksamisen edellytyksenä on, että työsuhde on alkanut ennen vuoden 2020 loppua ja on voimassa palkkion maksuhetkellä.

− Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara aina, mutta erityisesti poikkeusoloissa tämä korostuu. Koronavuoden poikkeuksellisissa oloissa henkilökuntamme on palvellut asiakkaita etulinjassa ja sopeutunut koronarajoitusten aiheuttamiin muutoksiin pyyteettömästi. He ovat olleet varmistamassa yhteiskunnan toimivuutta ja huoltovarmuutta arjen sankareina, perustelee toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen.

Vuoden 2020 esimieheksi valittiin S-market Joroisten marketpäällikkö Johanna Puranen. Johanna on tullut Osuuskauppa Suur-Savoon v. 2013 ja toiminut S-market Joroisten marketpäällikkönä v. 2018 lähtien. Valinnan perusteluina olivat mm. työyhteisötutkimuksen tulos- ja johtamisindeksi, jotka S-market Joroisissa ovat erinomaisella tasolla. Myös asiakastyytyväisyys on parantunut vuosittain. Johanna tekee aktiivisesti yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa ja kehittää ennakkoluulottomasti yksikkönsä toimintatapoja. S-market Joroisten toiminnan tulos on erinomaisella tasolla.

Vuoden 2020 nousijatiimiksi valittiin Prisma Pieksämäki, joka saavutti positiiviseen tuloksen jo toisena täytenä toimintavuotenaan. Syksyllä 2020 toteutetussa asiakastyytyväisyysmittauksessa Prisma Pieksämäki oli koko valtakunnan paras Prismojen osalta. Työyhteisötutkimuksen tulos on niin ikään erinomaisella tasolla.

Vuoden esimies ja nousijatiimi palkitaan 17.3. järjestettävässä henkilökunnan työvuosipalkitsemistilaisuudessa Vaakunassa.

Lisätietoja
toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
puh. 0500 553 765