Osuuskauppa Suur-Savon historian kolmas oma KOKKI-MYYJÄKOULUTUS alkaa tammikuussa 2024


8.11.2023

Kaipaatko uusia uramahdollisuuksia?

Miltä kuulostaisi koulutus, jossa saat koko opiskeluajan palkkaa ja vakituisen työpaikan?

 

Hae nyt Osuuskauppa Suur-Savon Valmennusakatemiaan ja työllisty Osuuskauppa Suur-Savoon vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työsuhde alkaa kuuden kuukauden mittaisella valmennusjaksolla, joka koostuu kuudesta kahden päivän mittaisesta lähiopetusjaksosta. Lähiopetusjaksojen aikana käymme läpi erilaisia aihealueita, kuten vitriini, pikaruoka, lounas, à la carte sekä marketissa kassa- ja osastotyöskentely. Lähiopetuspäivien lisäksi oppimista tukee myös käytännön työskentely toimipaikoissa työpaikkaohjaajien johdolla. Työtunnit ovat keskimäärin 30 tuntia viikossa. Kokki-myyjäkoulutuksen tavoitteena on varmistaa tarvittava osaaminen sekä kokin että myyjän työtehtävissä. Kouluttajina ja työpaikkaohjaajina toimivat Osuuskauppa Suur-Savon eri alojen vahvat ammattilaiset.

 

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, jolla ei vielä ole keittiö- tai marketosaamista. Et siis tarvitse aikaisempaa työkokemusta kokin tai myyjän työtehtävistä.  Jos etsit mahdollisuutta työskennellä samalla, kun opit itsellesi uuden ammatin, tämä koulutus saattaa olla sopiva juuri sinulle. Edellytämme sinulta valmiutta työskennellä eri toimipaikoissamme. Koulutuksen päätyttyä työllistyt Osuuskauppa Suur-Savoon liikennemyymälöihin tai ravintoloihin ja voit myös tarvittaessa tehdä lisätöitä marketeissa. Koulutukseen valittavilta henkilöiltä odotamme iloista mieltä, hyviä sosiaalisia taitoja ja halua oppia uutta. Lisäksi toivomme reipasta ja iloista asennetta työtä, asiakkaita sekä työkavereita kohtaan. Työ on vuorotyötä.

 

Mikäli tämä kuulostaa sinun jutultasi, lähetä sähköinen hakemuksesi meille 30.11.2023 mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo hakuajalla.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/OK-SUUR-SAVOKONTTORI/Osuuskauppa-Suur-Savo-kokki-myyj-koulutus_R-24609/apply

 

Koulutuksen ajalta maksetaan harjoittelijan palkkaa tai oman kokemuksen mukaista palkkaa työehtosopimuksen mukaisine lisineen. Saat käyttöösi heti koulutuksen alkaessa S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat ja monipuoliset henkilöstöedut. Lue lisää Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan .

 

Lisätietoja Osuuskauppa Suur-Savon kokki-myyjäkoulutuksesta: rekrytointi.suur-savo@sok.fi

 

Osuuskauppa Suur-Savo on Suomen innostavin työpaikka. Toimialueemme Järvi-Suomessa kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Olemme alueemme suurin yksityinen työnantaja ja meillä on jo lähes 1300 työntekijää. Toimimme vastuullisesti Etelä-Savon alueen sekä ihmisten hyväksi ja välitämme työntekijöistämme aidosti. Tarjoamme sinulle luotettavan työpaikan koko Suomen kattavilla henkilöstöeduilla. Tässä sinulle ponnahduslauta elämänmittaiselle uralle.