Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstön työtyytyväisyys jatkoi nousuaan vuonna 2020 – tulos oli erinomainen


17.11.2020

Osuuskauppa Suur-Savo palkittiin tänä keväänä Suomen innostavimpana työpaikkana suurten organisaatioiden sarjassa. Eezy Spirit Oy:n myöntämä tunnustus perustui vuoden 2019 aikana sadoissa suomalaisissa organisaatioissa toteutettuihin henkilöstötutkimuksiin. Vuoden 2020 työtyytyväisyystutkimuksessa tulokset jatkoivat edelleen nousuaan, saavuttaen jälleen erinomaisen tason. Vastausprosentti oli huikeat 91,8 % eli henkilöstö oli innokas antamaan palautetta. Työsuoritusten oikeudenmukainen palkitseminen, tehokas päätöksenteko ja muutosten onnistunut toteutus koettiin parhaiksi onnistumisiksi kuluvana vuonna. Osuuskaupassa tehdään pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja työtyytyväisyyden eteen. Epäkohtiin puututaan ripeästi, osaamista kehitetään aktiivisesti ja henkilöstöä kuunnellaan. Henkilöstön yhteistyö koetaan erinomaiseksi ja osuuskaupan tulevaisuus nähdään valoisana.

Tyytyväinen työntekijä on kaikkien etu. Henkilöstöpäällikkö Tuula Lyytikäisen mukaan henkilöstö on Osuuskauppa Suur-Savon tärkein voimavara ja jokaisen työ on merkityksellistä. Suur-Savon henkilöstö on sitoutunutta ja hyvä työfiilis näkyy myös asiakaspalvelussa. Työ koetaan monipuoliseksi ja työnantaja turvalliseksi sekä luotettavaksi.

– Olen nöyrän iloinen ja kiitollinen upeasta tuloksesta työtyytyväisyystutkimuksessa. Se on pitkäjänteisen työn tulosta. Henkilökuntamme on kantanut etulinjassa suuren vastuun ja joutuneet toimimaan kovan paineen alla koronan keskellä. Kaikesta huolimatta huipputason tulokset ovat edelleen parantuneet, iloitsee toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen.

Henkilökunnan kommentteja:

”Osuuskauppa Suur-Savo on vastuullinen, varma ja oikeudenmukainen työnantaja. Suur-Savossa kaikkien työntekijöiden työpanosta arvostetaan ja työntekijöitä tuetaan monilla eri tavoilla.”

”Meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri, ihanat työkaverit ja riittävä vapaus toimia omassa työtehtävässä.”

”Meillä puhalletaan yhteen hiileen, joustetaan ja apua on tarjolla, jos sitä tarvitsen.”