Osuuskauppa Suur-Savolle uusi ravintolakonsepti


4.10.2023

Osuuskauppa Suur-Savo avaa Mikkeliin uuden ravintolan ensi keväänä. Kyseessä on täysin uusi, aasialaiselle cross kitchen -teemalle pohjaava ravintolakonsepti. Ravintola avataan nykyiseen ravintola Pruuvin tilaan Raatihuoneenkadulle. Pruuvin toiminta loppuu vuodenvaihteessa.

 

Kuluttajien ravintola- ja kulutustottumusten muutokset ovat vaikuttaneet ravintola Pruuvin asiakasmäärien kehitykseen niin voimakkaasti, että sen toiminta on päätetty lopettaa. Ravintolatilassa tehdään uuden konseptin vaatimat muutostyöt alkuvuodesta ja uusi ravintola avataan kevään aikana.

 

‒ Uuden ravintolan liikeideana on aasialainen fuusiokeittiö. Ravintolan a la carte ‑listalta tulee löytymään mm. dim sumeja, dumplingseja, nuudeleita, keittoja ja patoja. Perusraaka-aineina käytetään lihaa, kalaa ja vihanneksia. Missään tapauksessa tästä ei olla tekemässä sushi-ravintolaa, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi.

– Annokset suunnitellaan sellaisiksi, että ne ovat hinnoiltaan huokeita ja kooltaan sellaisia, että pöytäseurue voi tilata useamman annoksen jaettavaksi, jatkaa Nurmi. Aasialainen ruoka soveltuu hyvin myös kotiinkuljetukseen, mikä on nykyisin etenkin nuorten suosiossa.

 

Ravintolan imago on tyylikäs, mutta samalla rento. Vaikutteita ravintolan konseptiin on haettu keittiön ja baarin yhdistävästä ns. ”energy dining” -trendistä, joten siellä viihdytään vielä syömisen jälkeenkin drinkkien parissa.

 

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Arttu Toroi, Osuuskauppa Suur-Savo, puh. +358 50 344 1493, arttu.toroi@sok.fi