Osuuskauppa Suur-Savolle uusi ABC-jakeluasema Mikkelin Visulahteen


10.5.2021

Ramin Konditoria Kahvila Oy rakentaa 5-tien varrelle, Mikkelin Visulahden liittymään, leipomo-kahvila-ravintolan. Rakennus valmistuu keväällä 2022. Liittymän monipuolisten palveluiden varmistamiseksi Ramin Konditoria Kahvila Oy ja Osuuskauppa Suur-Savo ovat sopineet yhteistyöstä, ja tontille rakentuu osuuskaupan toimesta polttonesteen jakeluasema.

− Olemme saaneet paljon asiakaspalautteita, joissa on toivottu ABC-polttonestejakelua myös Mikkelin pohjois-itäpuolelle. Nyt meille tarjoutui hyvä mahdollisuus täydentää ABC-palveluverkostoa ja tehdä aluetta kehittävää yhteistyötä toisen vahvan eteläsavolaisen yrityksen kanssa, toteaa Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.

− Yhteistyö osuuskaupan kanssa eteni nopeasti. Kummallakin oli sama näkemys alueen mahdollisuuksista, joten yhteistyölle oli hyvät edellytykset, toteaa Ramin Konditoria Kahvila Oy:n toimitusjohtaja Pirita Huikuri. − Maanrakennustyöt tontilla ovat jo käynnissä ja uusi leipomo-kahvila valmistuu aikataulun mukaan.

ABC tulee palvelemaan 5-tien liikennettä sekä Mikkelin pohjoisten ja itäisten kaupunginosien asukkaita. ABC-jakeluasema valmistuu keväällä 2022 samassa aikataulussa leipomo-kahvilan kanssa. ABC:n mittarikentälle tulee myyntiin vähintään neljää laatua polttonesteitä: 95E, 98E, SmartDiesel sekä ABC:n uusi Next-biodiesel.

Osuuskauppa Suur-Savon investoinnin arvo on noin 620 000 euroa, mikä vastaa työllistämisvaikutukseltaan 36 henkilötyövuotta.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo, toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, 0500 553 765

Ramin Konditoria Kahvila Oy, toimitusjohtaja Pirita Huikuri, 050 591 7443