Osuuskauppa Suur-Savo vahvisti omistustaan Savonlinnan Seurahuoneen kiinteistöissä  uutta terveyspalveluliiketoimintaa tulossa syksyllä Savonlinnaan


5.6.2018

Osuuskauppa Suur-Savo on ostanut Savonlinnan Seurahuoneen kiinteistöistä osakkeita tulevaa käyttöä varten.

Osuuskauppa osti huhtikuun lopulla Koy Kaurosenlinnasta Laatukiinteistöt Oy:n omistamat noin 900 m2:n tilat, joissa toimii tällä hetkellä vuokralaisena Danske Bank. Tavoitteena on, että Danske Bank jatkaa ensimmäisessä kerroksessa. Vuokraneuvottelut asiasta ovat loppusuoralla. Toinen kerros peruskorjataan kesän jälkeen ja tiloihin tulee sijoittumaan Etelä-Savon Työterveys Oy, joka aloittaa toimintansa Savonlinnassa lokakuun alussa 2018. 

Tulevaan käyttöön liittyy myös kesäkuun alussa Savon Mafia Oy:ltä ostetut osakkeet Haapasalmi Oy:stä. Tiloissa on toiminut yökerho Club Colo. Opiskelijoiden väheneminen Savonlinnassa pakotti Savon Mafian sulkemaan yökerhon vapun jälkeen. 

– Hankinta on enemmän strateginen. Liiketoiminnallinen tarve tulee myöhemmin, mikäli Osuuskauppa Suur-Savo muuttaa nykyisen Original Sokos Hotel Seurahuoneen Ravintola Taminon tilan majoituskäyttöön. Päätöksiä asiasta ei ole tehty, mutta kehitys voi olla luonnollinen jatke Seurahuoneen uudistamiselle ja remontille, toteaa toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen

Kuluvalle vuodelle ei osuuskaupalla ole suunnitelmia yökerho Club Colon tilojen osalta. Tulevan syksyn aikana uudistetaan täysin Original Sokos Hotel Seurahuoneen aula- ja vastaanottotilat. Remontti käynnistyy syksyllä ja jatkuu vuodenvaihteen yli. 

Lisätietoja:
Osuuskauppa Suur-Savo
toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, puh. 0500 553 765 

Laatukiinteistöt Oy
hallituksen puheenjohtaja Hannu Naukkarinen, puh 040 543 1081 

Savon Mafia Oy
toimitusjohtaja Janne Kupiainen puh. 044 354 9621