Osuuskauppa Suur-Savo uudistaa Kauppakeskus Stellassa toimivan S-marketin


14.8.2023

Mikkelin Kauppakeskus Stellassa toimiva vuonna 2011 avattu S-market uudistetaan lähes kokonaan. Uudistus alkaa elokuussa ja valmistuu jouluun mennessä. Investointi on arvoltaan noin 1,5 miljoonaa euroa.

 

Remontissa uusitaan kylmälaitteet energiatehokkaampiin laitteisiin. Uusiin kalusteisiin tulee energiaa säästävät ovet ja kannet. Myös kylmälaitoksen lämmöntalteenottojärjestelmä uusitaan. Kassapisteet muuttuvat työntekijöiden ergonomia paremmin huomioiden, vaa’at muutetaan digitaalisiin langattomiin malleihin ja ostoskärryt uusitaan.

 

-Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla ja remontin yhteydessä uudistamme myös tuotevalikoimaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveisiin, kertoo S-market päällikkö Tomi Turunen Osuuskauppa Suur-Savosta. -Uudistus vaikuttaa tietysti myös henkilökuntamme työhyvinvointiin, kun kalusto nykyaikaistuu ja on toimivampi, jatkaa Turunen.

 

S-marketin remontissa päivitetään myös talotekniikkaa. – Rakennamme lämpöpumpputekniikkaan perustuvan energiankierrätysjärjestelmän, joka käyttää kylmälaitteista saatavaa lauhdelämpöä sekä ravintolakeittiöiden jäteilman hukkalämpöä kiinteistön lämmitykseen. Kesäaikaan lämpöpumpulla tuotetaan lämmintä käyttövettä Stellan kiinteistöön, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon S-marketien ryhmäpäällikkö Sami Marttinen. – Samalla teemme myös myymälämuutoksiin liittyvät LVIS–muutostyöt sekä kiinteistötekniikan ajankohtaiset kevyet peruskorjaus-/kunnossapitotyöt, jatkaa Marttinen.

 

Yhteistyökumppanit:

Viessmann (kylmälaitteet)

Muutosryhmä (myymäläremontin toteuttajana)

Itab (kalusteet)

IntrX (kalusteet)

Checkmark (kassapöydät)

HL Display (listat)

Kariplast (miljöö)

Metos (kylmälaitetoimittaja)

Kaarirakennus Oy (rakennustyöt)

STT Mikkeli Oy ja STT Sähkö Mikkeli Oy (LVIAS-suunnittelu sekä urakointi)

 

Lisätietoja:

Sami Marttinen, S-market ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 564 5750