Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa noin 800 henkilöä kesätöihin – rekrymessut tulossa tammikuussa


5.1.2023

Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa edellisen kesän tapaan noin 800 henkilöä kesätöihin eri toimialoille ja eri puolille Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta. Kesätöitä on tarjolla erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä Prismoissa, S-marketeissa, Sale-yksiköissä ja ABC-liikennemyymälöissä sekä majoitus- ja ravitsemiskaupassa. Lisäksi kesätöitä on tarjolla Suur-Savon leipomossa ja autokaupan yksiköissä.

Tänä vuonna Osuuskauppa Suur-Savo järjestää omat kesätyö­rekrytointimessut, joissa esihenkilöt ovat haastattelemassa kesätyönhakijoita.

Rekrymessujen paikat ja ajankohdat ovat:

  • Mikkeli, Original Sokos Hotel Vaakuna, to 12.1. ja la 14.1. klo 14-17
  • Savonlinna, Original Sokos Hotel Seurahuone, to 12.1. ja la 14.1. klo 14-17
  • Pieksämäki, ravintola UKKO Bistro & Delin kabinetti, la 14.1. klo 14-17

Tulemalla paikan päälle pääsee haastatteluun ilman ennakkoon hakemista ja mikä parasta, kesätyöpaikka voi varmistua jo samalla kertaa. Kesätyöhakemuksen voi jättää myös netissä osoitteessa www.suursavo.fi/kesatyo, mikäli ei pääse osallistumaan rekrymessuille. Sähköinen haku yli 18-vuotiaiden kesätyö­paikkoihin on auki 28.2.2023 saakka.

Kesätöitä on tarjolla myös alle 18-vuotiaille nuorille. Heidän haku tapahtuu 1.-31.3.2023 osoitteessa www.suursavo.fi/kesatyo. Osuuskauppa Suur-Savo tulee tarjoamaan alle 18-vuotiaille nuorille kesätöitä riippumatta siitä, toteutuuko valtakunnallinen sopimus ”Tutustu työelämään ja tienaa” -kesätyöharjoittelusta.

Alle 18-vuotiaiden nuorten kesätyöt ovat edellä mainitun tavoin erilaisia asiakaspalvelutehtäviä kaupan sekä majoitus- ja ravitsemiskaupan alalla.
– Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden työelämään tutustumiseen, toteaa Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstöjohtaja Tuula Lyytikäinen. – Peruskoululaisten, valmentaviin koulutuksiin osallistuvien ja lukiolaisten omakohtainen kokemus ja tutustuminen yritystoimintaan kesätyön muodossa on osoittautunut hyväksi tavaksi parantaa nuorten tiedonsaantia, ammatillista suuntautumista sekä mielikuvia yritystoiminnasta ja työelämästä. Tutustumisen tarkoituksena on tarjota ohjatusti nuorille sopivaa käytännön työtä. Näin nuoret, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä alalla, saavat omakohtaista kokemusta alan yritysten toiminnasta, työtehtävistä, henkilöstörakenteesta, yhteistyömuodoista ja alan tarjoamista mahdollisuuksista, Lyytikäinen jatkaa.

Osuuskauppa Suur-Savo on edellisvuosien tapaan mukana Vastuullinen kesäduuni -kampan­jassa. Osuuskauppa on sitoutunut noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita rekrytointivaiheesta viimeiseen työpäivään saakka.

Yli 18-vuotiaiden kesätyöntekijöiden valinnat tehdään huhtikuun loppuun mennessä ja alle 18-vuotiaiden valinnat tehdään 15.5.2023 mennessä.

Osuuskauppa Suur-Savon työtyytyväisyys vuonna 2022 oli S-ryhmän paras ja erinomaisella AAA-tasolla, saaden Suomen Innostavimmat työpaikat 2022 tunnustuksen.

Lisätietoja:
Tuula Lyytikäinen, henkilöstöjohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 562 9200