Osuuskauppa Suur-Savo on valmistautunut joulukauppaan laajoilla aukioloajoilla


14.12.2022

Vuoden herkullisin juhla lähestyy ja pian on aika suunnata joulun ruokaostoksille. Osuuskauppa Suur-Savon ruokakauppojen laajat aukioloajat mahdollistavat asiakkaille jouluostosten tekemisen mahdollisimman joustavasti. Joustavuutta lisää mahdollisuus tilata joulun ruokaostokset S-ryhmän ruoan verkkokaupan kautta. Jouluviikon kotiinkuljetus- ja noutoikkunat ovat jo auki. Tilauksen voi tehdä jopa 30 päivän päähän eli jouluksi ehtii vielä hyvin. Tekemällä tilauksen ajoissa, varmistuu tilaus juuri halutulle päivälle.

-Laajat aukioloajat pienentävät ruuhkien syntymistä ja asiointi kaupoissamme on silloin sujuvampaa ja nopeampaa. Rauhallisimmat ajat myymälöissämme ovat yleensä heti aamusta ja myöhemmin illalla. Vilkkaimmat päivät ovat varmasti jouluviikon torstai ja perjantai. Myös verkkokauppamme ruuhkautuu joulun lähestyessä, joten siellä kannattaa oma tuotteiden noutoajankohta valita pikimmiten, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon marketkaupan johtaja Satu Nieminen. -Verkkokaupan tilausta voi muokata lisää vielä lähempänä toimitusajankohtaa, jatkaa Nieminen.

Prismat Mikkeli, Savonlinna ja Pieksämäki palvelevat asiakkaita jouluviikolla 19.-23.12. klo 7-24. Lauantaina jouluaattona, 24.12. Prismat palvelevat klo 7-16. Sunnuntaina 25.12. Prismat Savonlinna ja Pieksämäki ovat suljettuna, mutta Mikkeli palvelee klo 10-16. Tapaninpäivänä 26.12. Prismat palvelevat klo 9-21.

S-marketien, Sale-myymälöiden, Sokosten ja Emotionin aukioloajat löytyvät S-mobiilista ja Osuuskauppa Suur-Savon nettisivuilta.

Osuuskauppa Suur-Savon ABC Liikennemyymälät ja ABC Ravintolat (Juva, Kuortti ja Pitkäjärvi) palvelevat normaalein aukioloajoin, ympäri vuorokauden, myös joulun aikana. Poikkeuksena ovat ABC Pieksämäki, joka palvelee jouluviikolla ma-pe klo 6-21, la 6-18 ja su 9-21 sekä ABC Tuukkala, joka palvelee kaikkina viikonpäivinä klo 6-22.

Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloiden aukioloajat löytyvät osoitteesta raflaamo.fi.

Lisätietoja:
Satu Nieminen, marketkaupan toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo,
satu.nieminen@sok.fi, p. 050 517 0374