Osuuskauppa Suur-Savo on valittu jälleen Suomen innostavimmaksi työpaikaksi


14.3.2023

Osuuskauppa Suur-Savo on valittu jälleen suurten organisaatioiden sarjassa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi 2022, kuten myös vuosina 2021 ja 2019. Tunnustuksen myönsi Eezy Flow, joka on henkilöstökokemuksen kehittämisen markkinajohtaja Suomessa sekä johtamisen, tutkimuksen, strategian ja muutoksen asiantuntija. Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus, joka myönnetään työpaikoille, joiden henkilöstön omistautuneisuus on erityisen korkealla tasolla.

-Kolmas kerta toden sanoo, toteaa Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Ari Miettinen hymyillen. -Tietysti olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että henkilökuntamme, joka on tärkein voimavaramme, voi hyvin ja viihtyy työssään osuuskaupassamme. Iso kiitos parhaasta sijasta kuuluukin kaikille suursavolaisille. Meillä on hyvä yhteishenki, työyhteisöissä kannustava ilmapiiri ja esimerkillisen asenteen omaava henkilökunta. Käytössämme on johtamislupaukset, joita noudatamme ylimmästä johdosta jokaiseen tiimiin asti, jatkaa Miettinen.  

-Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti yhdessä henkilökuntamme kanssa. Panostamme perehdytykseen, työhyvinvointiin ja -viihtyvyyteen, pidämme yllä monipuolista osaamista ja kannustamme henkilökuntaamme eteenpäin. Meillä on myös hyvät henkilöstöedut sekä palkitsemisjärjestelmä koko henkilökunnalle, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstöjohtaja Tuula Lyytikäinen.

Cafe Mertalan kahvilapäällikkö Katja Hämäläisen työura Osuuskauppa Suur-Savossa alkoi 15 vuotta sitten. Työkierron kautta Katjalle tutuiksi tulivat esimerkiksi Osuuskauppa Suur-Savon kahvilat, ja kansainvälisten oopperavieraiden palveleminen Olavinlinnan ravintoloissa. Nyt Katja on pyörittänyt Cafe Mertalaa viiden työntekijänsä kanssa reilun vuoden ajan. Osuuskauppa Suur-Savo tarjosi työn ohessa Katjalle merkonomikoulutuksen, josta Katja jatkoi opintoja työn ohessa tradenomiksi. Parhaillaan hän suorittaa esimiestyön erikoisammattitutkintoa.  -Mielestäni on hienoa, että työnantaja haluaa keksiä parhaat ratkaisut elämänmuutoksissa. Aina on sanottu, että laitetaan asiat järjestymään. Työvuoroissakin on pystytty joustamaan perheen parhaaksi, Katja kertoo.

Mikkelin S-Market Urpolan myymäläpäällikkö Niina Pöntisen ensimmäiset työt Osuuskauppa Suur-Savossa alkoivat vuonna 1995. Tuolloin 15-vuotias Niina istui iltaisin paikallisen ravintolan aulassa lipunmyyjänä ja tienasi näin teinin arkeen tarvittavat varat. Nyt kokemusta on kaikista työnantajan marketketjuista. Nykyisessä kaupan esihenkilötehtävässä räiskyvä Niina on elementissään. Hän pitää siitä, että töitä saa tehdä omalla persoonalla ja itsenäisesti Osuuskauppa Suur-Savon arvot huomioiden, mutta oman esihenkilön tuki on aina puhelinsoiton päässä.

Uratarinat – Osuuskauppa Suur-Savo (suursavo.fi)

Osuuskauppa Suur-Savossa työskentelee tällä hetkellä 1 388 työntekijää. Lämpimät onnittelut koko Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstölle mahtavasta meiningistä!

Lisätietoja:

Ari Miettinen, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 531 9550

Tuula Lyytikäinen, henkilöstöjohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 562 9200