Osuuskauppa Suur-Savo on Suomen innostavin työpaikka


15.2.2022

Osuuskauppa Suur-Savo palkittiin Suomen innostavimpana työpaikkana 2021 suurten organisaatioiden sarjassa. Suomen innostavimmat työpaikat on ainutlaatuinen tunnustus, joka myönnetään työpaikoille, joiden henkilöstön omistautuneisuus on erityisen korkealla tasolla. Tunnustuksen myönsi Eezy Flow, joka on henkilöstökokemuksen kehittämisen markkinajohtaja Suomessa sekä johtamisen, tutkimuksen, strategian ja muutoksen asiantuntija.

Osuuskauppa Suur-Savon työntekijät ovat sitoutuneita yrityksen arvoihin ja yhteisiin tavoitteisiin. Henkilöstö on tyytyväinen erityisesti siihen, miten organisaatiota johdetaan ja miten hyvä organisaatio on työnantajana. Osuuskauppa Suur-Savo sai parhaat tulokset sadoista suomalaisista organisaatioista. Osuuskauppa Suur-Savo on osallistunut Eezy Flown teettämään henkilöstötutkimukseen jo useiden vuosien ajan. Tutkimuksista saatu tieto on auttanut kehittämään toimintaa eteenpäin aina parempaan suuntaan.
– Tämä on jo toinen kerta, kun Osuuskauppa Suur-Savo sai Suomen innostavimmat työpaikat kultamitalin, iloitsee Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Ari Miettinen. Viimeksi palkinto saatiin vuonna 2019. Kuuntelemalla herkällä korvalla henkilöstömme näkemyksiä osuuskauppamme toiminnasta, puuttumalla epäkohtiin sekä tarttumalla toimiin johdonmukaisesti ja panostamalla hyvään yhteishenkeen, olemme saavuttaneet näin hyvät tulokset. Tämä palkinto on kiitos koko henkilökunnallemme!

– Olemme todella iloisia siitä, että Osuuskauppa Suur-Savo on Suomen innostavin työpaikka. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että henkilöstö voi hyvin ja viihtyy työssään. Haluamme olla kaikkia kohtaan tasapuolisia, luotettavia ja kannustamme henkilökuntaamme eteenpäin. Meillä Suur-Savossa töitä tehdään terveellä järjellä, suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan. Se, jos mikä, innostaa, lisää Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstöjohtaja Tuula Lyytikäinen.

Koronavuodet ovat tuoneet myös Osuuskauppa Suur-Savon toimintaan omat haasteensa. Kaikesta on kuitenkin selvitty hyvin. Henkilökunta on joustanut ja siirtynyt toimipaikasta toiseen aina tarpeen mukaan. Se on tietysti poistanut raja-aitoja eri toimialojen välillä ja lisännyt yhteenkuuluvuuden tunnetta koko osuuskaupassa. Pandemian aikaan on selvää, että henkilökunta arvostaa myös toiminnan jatkuvuutta, turvallista toimintaa, luotettavuutta ja taloudellista vakautta.

Ari Miettinen korostaa myös hyvän esimiestyön vaikutusta työhyvinvointiin. Meillä esimiehet ovat aidosti läsnä työpaikan arjessa, kuuntelevat henkilöstöä, antavat palautetta, ovat henkilöstön tukena ja innostavat henkilöstöä kohti yhteisiä tavoitteita. Esimiestyön laadulla ja johtamistyylillä on suuri vaikutus siihen, miten innostavana työpaikkana Suur-Savo koetaan. Ei sovi myöskään unohtaa asiakkaiden merkitystä. -Kaikissa tutkimuksissamme henkilökuntamme korostaa, että iloa arkeen tuovat asiakkaat, jotka tekevät jokaisesta päivästä erilaisen, sanoo Miettinen.

Osuuskauppa Suur-Savossa työskentelee lähes 1300 ammattilaista. Koko henkilökunta on kannustepalkitsemisen piirissä ja nauttii S-ryhmän monipuolisista henkilöstöeduista.

Kiitos suursavolaiset tästä upeasta saavutuksesta, erinomaisesta asenteesta ja sitoutuneisuudesta, palveluhenkisyydestä ja innostuneisuudesta sekä työkavereiden innostamisesta. Jatketaan hyvällä, innostuneella mielellä eteenpäin.

 

Lisätietoja:

Ari Miettinen, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p.050 531 9550

Tuula Lyytikäinen, henkilöstöjohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p.050 562 9200