Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli Sokos Hotels -ketjun ykkönen


22.3.2018

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli nappasi Vuoden 2017 Paras Sokos Hotel -palkinnon. Sokos Hotels -ketjun paras esimies löytyy myös Mikkelistä, sillä S ryhmän matkailu- ja ravitsemistoimialalta valittava vuoden 2017 S-Boss on Vaakuna Mikkelin hotellipäällikkö Hanna Coker-Appiah.

Vuosittain jaettavat tunnustukset julkistettiin eilen Jyväskylän Paviljongissa. Valintakritee-reinä olivat asiakastyytyväisyys, henkilöstön työtyytyväisyys sekä toiminnan tulokselli-suus, jotka kaikki olivat Vaakuna Mikkelissä erinomaisella tasolla. Yhtenä valintakriteeri-nä oli lisäksi Mystery shopping asiakastutkimus, jossa Vaakuna Mikkeli oli niin ikään koko Sokos Hotels -ketjun paras.

– Upea tunne. Henkilökuntamme on tehnyt loistavaa työtä vieraidemme viihtymiseksi ja ovat ehdottomasti ansainneet tunnustuksen, toteaa hotellinjohtaja Kari Hänninen.  – 2017 oli kaupallisesti huippu vuosi. Asuntomessujen tuoma kysynnän kasvu oli odotetta-vissa, mutta markkinaosuuden kasvu läpi vuoden on ollut jopa odotettua suurempi. Tästä on erittäin hyvä jatkaa vieraidemme onnellistamista, hän toteaa.

Sokos Hotels -ketjuun kuuluu 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa.

Lisätietoja: 
hotellinjohtaja Kari Hänninen puh. 050 528 8006