Nimityksiä S-ryhmän hotelleissa


18.2.2018

Päivi Holappa on nimitetty Break Sokos Hotel Flamingon hotellinjohtajaksi 1.6.2018 alkaen. Hän on toiminut Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen hotellinjohtajana vuodesta 2013 lähtien. 
 
Martin Andergård on nimitetty Original Sokos Hotel Vantaan hotellinjohtajaksi 7.5.2018 alkaen. Martin siirtyy tehtäväänsä Original Sokos Hotel Albertin ja Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin hotellinjohtajan toimesta.  
 
Kaija-Riitta Uusitalo on nimitetty Radisson Blu Seaside ja Espoon Radisson Blu Hoteliin General Manageriksi toukokuun 2018 alusta.  Kaija-Riitta on työskennellyt Sokotel Oy:n hotelleissa vuodesta 2008, viimeisimpänä Break Sokos Hotel Flamingon ja Original Sokos Hotel Vantaan hotellinjohtajana.
 
Saija Nevanlinna on nimitetty SOK Mara-ketjuohjauksen markkinointi ja asiakkuudet tiimiin 15.2.2018 alkaen. Saija työskentelee S-Card-kanta-asiakasohjelman Loyalty Program Specialistina vastaten kanta-asiakasohjelman järjestelmän kehityksestä ja toimipaikkojen koulutuksesta sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä.