Naarajärvellä palvelee nyt uusi Sale


4.3.2013

Uuden Salen avajaisia vietetään Pieksämäen Naarajärvellä maanantaina 4.3.2013 klo 10.00.

Naarajärven S-market vaihtoi S-market-ketjusta Sale-ketjuun 13 vuotta S-marketina palveltuaan. Ketjuvaihdos tuo mukanaan parantuneet valikoimat: kuivien elintarvikkei-den valikoimat ovat lisääntyneet noin 30 %:lla ja pakkastilat kaksinkertaistuneet. Pai-kallisten tuotteiden valikoimia on lisätty. Käyttötavaravalikoima on myös kasvanut etenkin kodin ja puutarhan tuotealueilla.

Myymälä on palvellut normaalisti muutostöiden ajan. Kaikki kylmäkalusteet ja laitteet uusittiin remontin yhteydessä. Uusitussa myymälässä on kylmäkalusteet varustettu ovilla ja kansilla energiaystävällisyyttä ajatellen. Näin saavutetaan noin 30 % ener-giansäästö. Myymälän taustatilat on uusittu. Uudistuksen myötä koko myymälä on nykyaikaistunut ja selkiytynyt. Rakennuksen ulkopuolisia töitä jatketaan kevään ja kesän aikana.

Salen kokonaispinta-ala on n. 443 m², josta myyntipinta-alaa on n. 380 m². Investoinnin kokonaisarvo on n. 400 000 euroa. Investoinnin työllistämisvaikutus on 7 henkilötyövuotta.

S-market Naarajärven myynti vuonna 2012 oli n. 3,9 milj. euroa. Salessa palvelevat S-marketista tutut myyjät 10 hengen voimin ja myymäläpäällikkönä jatkaa Jari Räsänen. Salen aukioloajat ovat erittäin pitkät ja asiakasystävälliset: ma–la 7–21 ja su 9–21.

Rakentajat ja suunnittelijat:
Urakoitsija     
RV Saneeraus Ay, Mikkeli

Vastaava mestari
Toni Laitinen / RV Saneeraus Ay, Mikkeli

LVIA-urakoitsija
STT Oy, Pieksämäki

Sähköurakoitsija
Sähköpari Oy, Pieksämäki

Kylmälaiteurakoitsija
Huurre Finland Oy

 

Pääsuunnittelija, ARK ja RAK suunn.
Toni Laitinen / RV Saneeraus Ay, Mikkeli

Sähkösuunnittelu
Sähköpari Oy, Pieksämäki

 

Lisätiedot:
toimitusjohtaja
Heikki Hämäläinen,
gsm. 0500 553 765
Sale-ryhmäpäällikkö
Markku Hartikainen,
gsm 0500 876 118