Mikkelin ja Savonlinnan Prismoissa laajat aukioloajat jouluviikolla


17.12.2023

Prisma Mikkeli ja Prisma Savonlinna palvelevat tänäkin vuonna jouluviikolla laajennetuilla aukioloajoilla. Prismat ovat auki 18.–23.12. klo 7–24. Laajoilla aukioloajoilla pienennetään ruuhkia ja asiakkaat pääsevät ostoksille jouluvalmistelujen keskellä itselleen sopivana aikana.

 

Tänä vuonna aatto osuu sunnuntaille ja vilkkaimmiksi kauppapäiviksi ennustetaan perjantaita ja lauantaita. Prisma Mikkeli palvelee laajennetuilla aukioloajoilla jouluviikon lisäksi tänä vuonna myös joulun pyhinä. Prisma Mikkeli on auki jouluaattona 24.12. klo 7–16, joulupäivänä 25.12. klo 9–18 ja Tapaninpäivänä 26.12. klo 9–21. Prisma Savonlinna on joulupäivänä suljettu.

 

‒ Mikkelin Prismassa valmistaudutaan jouluun jo 29. kerran. Tänä vuonna Prismassa ahkeroi yhteensä n. 150 tonttua ympäri vuorokauden, joten vilskettä riittää, kertoo Mikkelin Prisman johtaja Jari Liimatainen.

 

‒ Prisman kattavan valikoiman ja edullisen hintatason ansiosta meiltä löytyy varmasti jokaiseen joulupöytään sopivaa tarjottavaa. Ja käyttötavaraosastoilla on alemyyntikin jo startannut, vinkkaa Prisma-johtaja Mervi Hämäläinen Savonlinnan Prismasta.

 

Joulun kiireiden helpottamiseksi asiakkaita palvelevat myös Prisma.fi ja S-kaupat.fi.

‒ Verkko-ostaminen on ollut tänäkin vuonna todella suosittua, joten tilausten osalta kannattaa olla nopea. Mikkelissä Prisman lisäksi verkko-ostoksia voi tilata myös mm. Urpolan S-marketista, muistuttaa kenttäpäällikkö Ilkka Kari.

 

Osuuskauppa Suur-Savon Prismojen, S-marketien, Sale-myymälöiden, Sokosten ja Emotionin aukioloajat löytyvät osoitteesta suursavo.fi, ravintoloiden osoitteesta raflaamo.fi ja ABC‑liikennemyymälöiden osoitteesta abcasemat.fi.

 

Lisätietoja:

Prisma-johtaja Jari Liimatainen, puh. 0500 845 175, jari.liimatainen@sok.fi

Prisma-johtaja Mervi Hämäläinen, puh. 050 352 8787, mervi.hamalainen@sok.fi

Kenttäpäällikkö Ilkka Kari, puh. 040 723 4747, ilkka.kari@sok.fi