Mikkelin Amarillo uudistuu täysin – uusi konsepti yllättää ja ihastuttaa


12.1.2022

Osuuskauppa Suur-Savon Amarillo Mikkelissä uudistetaan täysin helmikuun aikana. Remonttityöt alkavat 17.1. Ravintola on muutostöiden ajan suljettu ja avaa ovensa jälleen maaliskuussa. Sosiaaliseen syömiseen houkuttavat annokset, tuore meksikolainen ruoka ja elämyksellinen palvelu nousevat Amarillossa pääosaan. Sisustuksesta tulee uuden konseptin mukainen, raikas ja värikäs.

Amarillon uusi liikeidea korostaa erityisesti yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä, mahtavia makuja unohtamatta. Uudistuva Mikkelin Amarillo on yhteinen kokemus, jossa kaikki on tehty jaettavaksi; tunnelma, ruoka, juomat ja kokemukset. Amarillon baarista tulee näyttävä kokoontumispaikka, jonne asiakas ohjataan ensimmäisenä. Amarilloon saadaan myös muualla Suomessa suosiota saanut The Table. The Table on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota ei muualta saa. Menu on sama kaikille. Ytimessä on kuuden henkilön pöytä, jonka äärellä osa tarjoiluista valmistetaan. Illan kunniavieraita palvelevat Entertainer ja pätevä keittiön Cheftainer, jotka häärivät pöydän ympärillä. Tämä pöytä on nähtävä ja koettava.

”Amarillossa nautitaan koko alkuilta yhdessä, sillä asiat, jotka tuntuvat hyvältä yksin, tuntuvat seurassa vielä paremmilta. Meidän tehtävämme on tuoda ihmiset – tutut ja tuntemattomat – yhteen ja tarjota heille kokemuksia, joista parhaat tarinat syntyvät. Tarinat, joita jaetaan sekä somessa että tosielämässä. Amarillo on yhteinen kokemus, jossa kaikki on tehty jaettavaksi. Tunnelma, ruoka, juomat, kokemukset ja vaikka ne laskutkin. Me pidämme asiakkaistamme huolta alkudrinkeistä illallisen loppuun sakka.” kertoo vt. ravintolapäällikkö Eveliina Kylmäkorpi Mikkelin Amarillosta.

Viihtyvyydessä miljööllä ja valaistuksella on suuri merkitys. Amarillo raikastuu ja saa paljon hauskoja yksityiskohtia sisustukseensa. Kaikki pöytäryhmät sopivat ruokailuun ja baarista tehdään näyttävä kokoontumispaikka.

 

Lisätiedot:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo p. 010 764 2008, arttu.toroi@sok.fi