Meille kuuluu hyvää


1.11.2017

S-ryhmän hotelliketjuilla, Sokos Hotelleilla ja Radisson Blu Hotelleilla, on takanaan kaupallisesti erittäin hyvä vuosi. Sekä liikematkustus että vapaa-ajan kauppa kasvavat edelleen.

 

Maailmalla Suomi nähdään kiinnostavana kohteena, mikä on hyvä tilanne meille majoitusyrityksenä. Erityisesti Kaukoidästä virtaa matkailijoita maahamme.

Vastaamme kasvavaan kysyntään Suomen laajinta hotelliverkostoa uudistamalla. Break Sokos Hotel Flamingoon tulee ensi vuonna yli 230 uutta huonetta sekä uusi iso tapahtumatila, Jyväskylän Original Sokos Hotel Alexandra ja Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarvi on uusittu perusteellisesti. Break Sokos Hotel Bomballe Nurmekseen avautui tänä syksynä uniikki kylpylämaailma. Myös Helsingin Radisson Blu Seaside Hotellin mittava uudistus on valmis.

 

Kansainvälinen kauppa käy myös Pietarin Sokos Hotelleissa, jonne asiakkaita saapuu niin Lähi-Idästä, Euroopan maista kuin eri puolilta Venäjää. Pietarin hotelleillamme on takanaan kaupallisesti historiansa paras vuosi – sopivasti hotellien 10-vuotisjuhlinnan aikaan. Jatkossa pyrimme houkuttelemaan myös lisää suomalaisia matkailijoita Pietariin.

 

Toiveeni on, että asiakkaamme löytävät entistä enemmän ravintolapalvelujemme pariin. Verkostomme on monipuolinen ja kattava. Uusia kiinnostavia liikeideoita syntyy nopeassa tahdissa, viimeisimpänä viinibaari VENNit Vaasassa ja Helsingissä. Panostamme vastuulliseen ruokaan ja raaka-aineiden kotimaisuusaste on korkea.

 

Myyntitiimiämme helpottaa S-ryhmän vahva ja uskottava vastuullisuustyöskentely. Kaikilla Radisson Blu Hotelleilla sekä 41 Sokos Hotellilla on Green Key -ympäristösertifikaatit ja 31 Sokos Hotellilla allergiatunnus. Sokos Hotels -ketju on valittu useana vuonna peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi. Radisson Blu Hotellien emoyhtiö Carlson Rezidor Hotel Group on noussut kahdeksana viime vuonna maailman eettisimpien yritysten joukkoon (Ethisphere Institute).

 

Kiitän asiakkaitamme lämpimästi kuluneesta vuodesta ja toivotan lämmintä joulun aikaa, tästä on hyvä jatkaa!

 

Petri Isomäki
Myyntijohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus