Las Palmasin ovet avautuvat suunnitellusti ennen vappua


25.4.2022

Uusi karaoke- ja viihderavintola Las Palmas avaa Raatihuoneenkadulla Mikkelissä ovensa perjantaina 29.4 klo 18. Remontti on pientä viimeistelyä vaille valmis. Ravintola on upean värikäs ja sisustus jotain ihan muuta mihin olemme tottuneet. Las Palmasissa yhdistyy saumattomasti karaokebaari ja yökerho. DJ pitää huolen hyvästä fiiliksestä ja miksaa tunnelmaa piristäviä hittejä karaoken väliin. DJ:ltä voit toivoa suosikkibiisiä joko levyltä tai ottaa itse estradin haltuun. Ja kaikki saa tietenkin aina laulaa mukana.

– Las Palmasin remontti sujui kaikin puolin suunnitellusti ja pysyimme hyvin aikataulussa. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja uskomme tällaiselle paikalle löytyvän kysyntää Mikkelissä. Las Palmas on kaiken kansan matalan kynnyksen viihdekeidas, jossa tapahtuu aina jotain hauskaa, joka nostaa hymyn huulille, hehkuttaa Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö Arttu Toroi.

Las Palmas on avoinna tiistaisin sekä torstaisin klo 19-02 ja keskiviikkoisin, perjantaisin sekä lauantaisin klo 18-04.

Avajaisia vietetään isosti juuri vapun alla 29.4. Paljastuksena jo valmiiksi, että avajaisissa jaetaan sadalle ensimmäiselle bailaajalle hiekkaämpärit, joten paikalle kannattaa saapua jo hyvissä ajoin. Näistä kyseisistä ämpäreistähän saattaa tulla vaikka tulevaisuuden keräilykappaleita!

 

Lisätietoja:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, P.050 344 1493