LähiTapiola laajenee Mikkelin Prismaan


29.5.2019

LähiTapiola Savo-Karjala avaa uuden elämänturvatoimiston Mikkelin Prismaan ke 29.5. klo 9.00. Nauhaa leikkaamassa ovat LähiTapiolan Savo-Karjalan toimitusjohtaja Asko Lammela ja Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen.

Prisman uusi elämänturvatoimisto on merkittävä panostus alueen palvelutarjoamaan.
– Haluamme olla siellä missä asiakkaammekin ja tuottaa helpon ja joustavan asiointimahdollisuuden, niin kauppa-asioinnin yhteydessä kuin erikseen ajanvarauksella sopien. Autamme asiakkaitamme turvaamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa tarjoamalla monipuoliset turvallisuuden, talouden ja terveyden ratkaisut, toteaa LähiTapiola Savo-Karjalan toimitusjohtaja Asko Lammela.

– Strateginen yhteistyökumppanimme LähiTapiola on tervetullut Prismaan suurten asiakasvirtojen äärelle ja osaltaan edelleen monipuolistamaan palvelutarjontaamme, iloitsee puolestaan Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen.

LähiTapiolan uudessa elämänturvatoimistossa tulee alkuvaiheessa työskentelemään palveluneuvoja ja kaksi edustajaa. Toimisto palvelee asiakkaita arkisin klo 10 – 16.30 ja lisäksi muina aikoina ajanvarauksella.

Avausviikkoa juhlitaan työn merkeissä ja varsinaista avajaistapahtumaa vietetään hieman myöhemmin erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo
toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen
puh. 0500 553 765

LähiTapiola Savo Karjala
toimitusjohtaja Asko Lammela
puh. 0400 806 516