Kesän 2024 St. Olaf ja St. Michel Summerfestien artistit julki


11.12.2023

Osuuskauppa Suur-Savon festarikesä-2024 pyörähtää käyntiin tuttuun tapaan Savonlinnassa St. Olaf Summerfestillä. Tapahtuma järjestetään perinteisesti kesäkuun toisena viikonloppuna, eli ensi kesänä 7.-8.6.2024, Savonlinnan Kirkkopuistossa. Mikkelissä St. Michel Summerfest järjestetään Mikkelipuistossa 18.-20.7.2024.

 

Savonlinnassa St. Olaf Summerfestin lavalle perjantaina 7.6. nousevat mm. Ylivoimainen-hitillä soittolistoille kivunnut Kuumaa sekä kestosuosikit Kake Randelin ja Arttu Wiskari. Lauantaina 8.6. illan vauhdista vastaavat Euroviisuista nousukiitoon lähtenyt koko kansan Käärijä sekä Teflon Brothers. Lauantain kolmas artisti julkaistaan alkuvuodesta.

 

Mikkelissä festariviikonloppu starttaa viimekesäiseen tapaan jo torstaina18.7., jolloin festarikansaa viihdyttävät iskelmä- ja tanssikansan kestosuosikit Yölintu sekä Etelä-Savon oma tähti Kake Randelin. Perjantaina 19.7. lavalle nousevat pitkän linjan artistitaivaan kiintotähti Kaija Koo sekä uudet, nuoremman polven starat Olli Halonen ja Evelina. Lauantaina 20.7. bilevaihdetta käännetään vielä pykälää isommalle, kun lavan valtaa Hugo, Teflon Brothers, BESS ja Käärijän cha cha cha.

 

‒ Viimekesäiset ennätykselliset kävijämäärät kertoivat, että molemmille tapahtumilla on tilausta ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa monien Etelä-Savon tapahtumien joukossa. Viime kesän palautteiden pohjalta molempia tapahtumia on jälleen kehitetty eteenpäin niin alueen, palveluiden kuin ohjelmankin puolesta. Mikkelissä isoin muutos vuoteen 2023 verraten on siirtyminen telttalavasta ison festarilavan käyttöön, kertoo ryhmäpäällikkö Arttu Toroi. ‒ Kaikki artistit päätettiin myös julkaista kerralla jo nyt, jotta kaikilla on hyvissä ajoin tiedossa, mitä tuleman pitää. Näin ollen lipun uskaltaa hyvillä mielin ostaa jo vaikka ennen vuodenvaihdetta, esimerkiksi hyödyntämällä vanhenevia Epassi-etuja, vinkkaa Toroi.

 

Summerfesteille ikäraja on 18 vuotta. Pääsylippujen ja VIP-pakettien myynti festivaaleille on juuri alkanut. Lippuja myy Lippu.fi. Isompia yritysten ryhmävarauksia voi tiedustella lisäksi Suur-Savon myyntipalvelusta, puh. 010 764 2000 (pvm/mpm) tai sales.suur-savo@sok.fi.

 

Molemmilla tapahtumilla on omat nettisivut: stolafsummerfest.fi ja stmichelsummerfest.fi. Tapahtumat löytyvät myös somesta: Fb St. Michel Summerfest, St. Olaf Summerfest ja Ig @st.summerfest

 

 

Lisätietoja:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo

p. 050 344 1493, arttu.toroi@sok.fi