Kelluva vesipuisto Mikkelipuiston rantaan


12.7.2022

Mikä onkaan mukavampi tapa viettää lämmintä kesäpäivää, kuin temppuilu kelluvassa vesipuistossa. Pian tästä ilosta pääsee nauttimaan Mikkelipuiston rannalla, kun Saimaa Chill tuo alueelle upean, kokonaishalkaisijaltaan 12 metrisen, kelluvan vesipuiston. Vesipuistosta löytyvät mm. vesitrampoliini, liukumäet, kiipeilypuomi ja hyppysäkki. Vesipuistosta voi nauttia yksin, yhdessä tai vaikka perheen kesken. Alueella on valvoja ja puistossa on käytettävä kelluntaliivejä.

-Puutarhapuisto, ravintola Greeneri ja vesipuisto luovat nyt yhdessä hienon toiminnallisen kokonaisuuden kaikille mikkeliläisille ja tietysti myös matkailijoille. Puistossa voi käydä picnicillä, ihastella puutarhoja, suppailla tai meloa, nauttia Greenerin terassilla herkkuja tai juotavaa, kokea elämyksiä vesipuistossa tai osallistua puistossa järjestettäviin erilaisiin teematapahtumiin, hehkuttaa Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloiden ryhmäpäällikkö Arttu Toroi.

-Meille vesipuiston tuominen Mikkelipuistoon oli tilaisuus laajentaa toimintaamme ja ryhtyä rakentamaan yhteistyötä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa. Samalla on hienoa päästä tuomaan Saimaachill Oy:n elämyksiä helpommin mikkeliläisten ja matkailijoiden saataville. Uskon, että Mikkelipuiston ja vesipuiston toiminta tukevat hyvin toisiaan ja tarjoavat kaikenikäisille asiakkaille mahdollisuuden hienoihin elämyksiin lähellä Mikkelin ydintä, kertoo Jarmo Liukkonen Saimaachill Oy:stä.

Vesipuisto aukeaa 18.7. 2022 klo 12:00.

 

Avoinna klo 12–19 joka päivä heinäkuun ajan (säävarauksella).

Pääsylippu vesipuistoon 10€/0,5h ja lisäksi myydään perhelippuja 17€/ 3 henkilöä / 0,5h. Puistoon mahtuu max. 8 henkilöä kerralla.

Ikäraja 6 v. Kelluntaliivit pakolliset, sisältyy pääsylipun hintaan.

 

Lisätietoja:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, P. 050 344 1493

Jarmo Liukkonen, Saimaachill Oy, P. 0440 191 284