Kaikkea on, jo 50 vuotta


28.1.2022

Prismasta on saanut kaikkea jo 50 vuotta. Prismasta löytyy urheiluvarusteita, palautusjuomia, mindfulness-oppaita, kakkureseptejä, kasvopyyhkeitä, pizzatarpeita, uimalaseja, villapaitoja, kahvinkeittimiä ja paljon muuta. Kaikkea on, ja on ollut jo vuodesta 1972. Prisma on ollut läsnä suomalaisten arjessa ja ikimuistoisissa hetkissä jo 50 vuotta valikoimansa kautta.

Ensimmäinen Prisma avattiin Jyväskylän Seppälään 22. marraskuuta 1972. Nyt Suomessa on jo 71 Prismaa. Lisäksi Prismoja on Virossa sekä Venäjällä ja tietysti Prismalla on myös oma verkkokauppa.

Osuuskauppa Suur-Savolla on kolme Prismaa. Ensimmäinen rakentui Savonlinnaan vuonna 1992, joten Prisma Savonlinna täyttää syksyllä 30 vuotta. Toinen Suur-Savon Prisma avattiin Mikkeliin vuonna 1994 ja kolmas Pieksämäelle vuonna 2018.

Prismoissa toiminnan kulmakiviä ovat halvimmat hinnat, laaja ja monipuolinen valikoima, hyvä palvelu ja ympäristön hyvinvointi. Myös paikallisuus on Prismoille tärkeää monella tavalla. Osuustoiminta liittyy Prisman kohdalla vahvasti yhteiskuntavastuullisuuteen, oman lähialueen tukemiseen, investointeihin ja palveluiden ylläpitämiseen. Asiakasomistajat voivat luottaa siihen, että asiointi Prismassa on aina helppoa. Helppoutta lisää myös Prismojen Kauppakassipalvelu. Palvelusta voi noutaa verkossa tilatut tuotteet sovittuun aikaan valmiiksi laatikoihin kerättynä tai vaikka kotiin asti kuljetettuna.

Juhlavuoden kunniaksi Prismat tarjoavat upeita synttärietuja asiakkaille koko vuoden ajan.

Prismat tarjoavat kaiken tarvittavan kaikkiin tilanteisiin, saman katon alta. Onnea Prisma-ketju, 50-vuotta!