Halpuuttaminen tänään täydellä voimalla Osuuskauppa Suur-Savon S-marketteihin


6.5.2015

Kun Osuuskauppa Suur-Savo aloitti tammikuussa halpuuttamisen, se lupasi tehdä kaikkensa edullistaakseen ruoan hintaa. Työ alkoi Prismasta, nyt vuorossa on S-market. Tänään Osuuskauppa Suur-Savon 16 S-marketissa laskevat noin 400:n asiakkaille tärkeän tuotteen hinnat.

Tämä tuo halpuuttamisen melkein kotioville asti: suomalaisten keskimääräinen matka-aika autolla kotoa S-markettiin on noin seitsemän minuuttia.

– Nyt voimme sanoa, että halpuuttaminen kattaa koko osuuskaupan toimialueen. Tämä on iso juttu. Pysyvästi halpuutetut hinnat koskevat kaikkia Osuuskauppa Suur-Savon 16 S-markettia, toteaa Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.

Asiakkaat vastasivat tammikuussa Prismoissa tehtyyn halpuuttamiseen toivomuksin, että halpuuttaminen laajenisi mahdollisimman pian muihinkin S-ryhmän ruokakauppoihin.

– Meillä suomalaisilla ja eteläsavolaisilla on kovat ajat. Näyttää siltä, että luvassa on säästö- ja leikkauskuureja. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että osuuskauppa helpottaa omalta osaltaan ihmisten arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän.

Osuuskauppa mahdollistaa halpuuttamisen kuten tähänkin asti: omasta katteestaan tinkimällä sekä omia energia-, kiinteistö- ja markkinointikulujaan leikkaamalla. Halpuutettuja kotimaisia tuotteita voi ostaa tietäen, että maksumiehenä ei ole maataloustuottaja.

– Panostamme halpuutettujen tuotteiden laatuun yhdessä koko tuotantoketjun kanssa. Meille on kunnia-asia, että suosituimpien elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on aina laaja valikoima tuotteita myös luomu- ja lähiruoan ystäville ja vaikkapa erikoisruokavaliota noudattaville.

– S-marketeissa on aina myynnissä lähiseudun tuottajien tuotteita. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä oman alueen pientuottajien kanssa. Paikallisia tuotteita myydään vuodessa noin 16 milj. eurolla, mikä on lähes 10 % koko päivittäistavarakauppamme myynnistä, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon marketkaupan johtaja Iiro Siponen.

 

Lisätietoja:  Osuuskauppa Suur-Savo, toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen,  p. 0500 553 765,  s-posti:

heikki.hamalainen@sok.fi, marketkaupan johtaja Iiro Siponen, p. 050 596 4053, s-posti: iiro.siponen@sok.fi.

 

Tietoa S-marketeissa halpuutettavista tuotteista löydät täältä: http://patarumpu.fi/2015/05/06/ruoan-hinta-laskee-kaikissa-s-marketeissa