Hää- ja juhlamessut valtaavat Olavinlinnan


20.2.2024

Viime vuonna erinomaisen vastaanoton saaneet Olavinlinnan hää- ja juhlamessut saavat jatkoa. Messut järjestetään lauantaina 9. maaliskuuta 2024 Olavinlinnan historiallisissa puitteissa. Messujen teemana on ”Kaikki elämäsi juhlat”.

 

Hää- ja juhlamessujen järjestäjinä toimivat viimevuotiseen tapaan Osuuskauppa Suur-Savo ja Jennyn Juhlapalvelu. Tapahtuma on avoinna klo 11–17 ja sinne on vapaa sisäänpääsy.

 

− Viime vuoden messut olivat todellinen menestys. Kävijöitä oli lähes 600 ja se on Savonlinnaan iso määrä, sanoo ravintolajohtaja Ulla-Maija Myllymäki Osuuskauppa Suur-Savolta. – Tänä vuonna messupisteet varattiin loppuun reilussa viikossa, hän jatkaa iloisena.

 

Olavinlinnaan on ilmoittautunut yli 30 eri alan näytteilleasettajaa juhlien maailmasta. Messupisteiltä voi etsiä vinkkejä paitsi häitä myös muita juhlia silmällä pitäen. Ideoita löytyy mm. juhlakattauksiin, juhlameikkeihin, kukkakoristeisiin, juhlakuljetuksiin tai valokuvaukseen. Linnassa toimii skumppabaari ja lounasta voi nauttia Linnantuvassa. Tarjolla on myös livemusiikkia, kun sellisti Oona Itkonen sekä Herttarouva-bändi viihdyttävät messuvieraita eri puolilla linnaa. Tänä vuonna messuilla nähdään lisäksi upeita asuja klo 16 järjestettävässä juhlavaatenäytöksessä sekä aivan oikea hääpari, kun Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Terhi miehensä kanssa sanovat toisilleen tahdon.

 

Uutta tapahtumassa on messujen jatkot ”bileluola” Paksu Bastionissa klo 19.00.

− Jatkoille ovat toki tervetulleita kaikki paikkakunnalla olijat, toivottaa Myllymäki. – Lippuja iltabileisiin voi ostaa ovelta tai ennakkoon raflaamo.fi:stä. Lipun hinta on 20 euroa. Bilettäjiä ovat viihdyttämässä Herttarouva ja Osmos Cosmos, joten hyvää menoa on tiedossa, hän lupaa.

 

Lisätietoja:

ravintolajohtaja Ulla-Maija Myllymäki, Osuuskauppa Suur-Savo

puh. 040 550 6842, sähköposti ulla-maija.myllymaki@sok.fi

 

 

Hää- ja juhlamessut Olavinlinnassa 9.3.2024 | Olavinlinna ravintolat | Raflaamo.fi