Hää- ja juhlamessut Olavinlinnassa


31.1.2023

Olavinlinnassa järjestetään hää- ja juhlamessut. Messut ovat ensimmäiset lajissaan Olavinlinnassa ja ne järjestetään lauantaina 11. maaliskuuta klo 10–16.

Hää- ja juhlamessut toteutetaan yhteistyössä Olavinlinnan Ravintoloiden ja Jennyn Juhlapalvelun kanssa. Jennyn Juhlapalvelut on enonkoskelaisen Jenny-Sofia Kainulaisen yritys, jonka toimialana on juhlien järjestäminen ja somistus. Yritys tarjoaa erilaisia somistustarvikkeita, kuten kustomoituja ilmapallosomisteita, sekä vuokrattavia juhlatarvikkeita.

Messuille on kutsuttu eri toimialojen yrityksiä Savonlinnasta ja lähiseudulta. Toimialojen kirjo on laaja, mukana on mm. kukka- ja korukauppoja, pukinetaloja, kampaamoja, kosmetologeja ja valokuvaajia sekä juhlatila-, leipomo-, panimo- ja risteily-yrityksiä. Messuilla on mukana myös Savonlinnasta kotoisin oleva, vuoden 2022 Miss Suomi Petra Hämäläinen.

− Nyt on oivallinen tilaisuus tulla hakemaan ideoita ja apua paitsi häiden myös kaikenlaisten muiden juhlien järjestämiseen. Kaikki juhliin liittyvä löytyy messuilta: tilat, tarjoilut, ohjelma ja pukeutuminen, kertoo ravintolajohtaja Ulla-Maija Myllymäki Olavinlinnan Ravintoloista.

– Ja vaikka ei olisi juhlia vielä tiedossakaan, voi tulla skumppabaariin lasilliselle ja nauttimaan livemusiikkista kauniissa linnassa, jatkaa Jenny-Sofia Kainulainen Jennyn Juhlapalveluista.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Linnantuvassa on tarjolla lounasta ja erillistä maksua vastaan on mahdollisuus osallistua myös opastetuille linnakierroksille. Näytteilleasettajilla on myynnissä heidän omia tuotteitaan ja palveluitaan.

− Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on päättynyt, mutta vapaita tiloja voi vielä tiedustella, sanoo Myllymäki.

 

Lisätietoja:

ravintolajohtaja Ulla-Maija Myllymäki, Osuuskauppa Suur-Savo

puh. 040 550 6842, sähköposti ulla-maija.myllymaki@sok.fi