Graanin liikekeskus laajenee Mikkelissä


8.8.2008

Graanin Liikekeskus Oy on tehnyt Mikkelin kaupungin kanssa maakaupan, joka mahdollistaa liikekeskuksen laajentamisen. Nykyisestä liikerakennuksesta Osuuskauppa Suur-Savo omistaa puolet ja toisen puolen omistaa Kesko. Maansiirtotyöt ovat jo käynnissä ja rakentaminen aloitetaan loppukesästä etumyymälätiloista ja laajennusosasta liikekeskuksen takana. Laajennus on valmis kesällä 2009.

Liikekeskus laajenee noin 7700 kerros m2 ja pysäköintipaikkoja on laajennuksen jälkeen maan tasolla 630 kpl ja uudella rakennettavalla autokannella lisää 280 kpl.

Prisma Mikkeli

Prisman laajennuksen kokonaispinta-ala on 4380 m2, josta myyntipinta-alaa on noin 3 800 m2. Prisman kokonaismyyntipinta-ala on laajennuksen jälkeen n. 7 900 m2. Tämä mahdollistaa valikoimien merkittävän kasvattamisen ennen kaikkea käyttötavarakaupassa. Lisäneliöt tulevat pääosin asumisen, sisustamisen, vapaa-ajan, urheilun, kodintekniikan ja viihteen tuotealueille. Laajennuksen jälkeen asiakkaille pystytään tarjoamaan ns. valkean ja ruskean linjan tuotevalikoimat.

Lisäksi Mikkelin Prismaan avataan laajennuksen yhteydessä nopean syömisen ravintolamaailma, mikä parantaa merkittävästi koko liikekeskuksen ravintolapalveluiden tasoa. 240-paikkainen ravintolamaailma koostuu kolmesta eri kahvila/ravintolakonseptista. Samalla tarjoilualueella tulevat toimimaan hampurilaisravintola Hesburger, kahvila Presso sekä pizzaa, pastaa ja wokkia tarjoava Rosso Express.

Osuuskauppa Suur-Savon kokonaisinvestointi hankkeeseen on 10 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja<br>Heikki Hämäläinen<br>puh. 0500 553 765

marketkaupan johtaja Iiro Siponen<br>puh. 050 596 4053