Autojen monimerkkihuolto Mikkeliin


16.12.2010

Osuuskauppa Suur-Savo laajentaa asiakasomistajien autoiluun liittyviä palveluja käynnistämällä Mikkeliin uuden autojen monimerkkihuollon nimeltä Karla. Kyseessä on Suomen ensimmäinen uudella S-ryhmän Karla-konseptilla toimiva autokorjaamo.

Karla on aloittanut toimintansa Mikkelissä Pitkäjärvellä Etelä-Savon Auton välittömässä läheisyydessä. Tiloissa on toiminut aikaisemmin Mikkelin Autohuolto Oy, jonka henkilökunta siirtyi Osuuskauppa Suur-Savon palvelukseen 1.11.2010. Samassa rakennuksessa toimii myös Sale-myymälä.

S-ryhmän Karla-ketju on autojen monimerkkihuolto, joka tarjoaa automerkistä riippumatta laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut kaikille autoille. Konseptoidun Karla-ketjun suunnittelun peruslähtökohtia ovat asiakaslähtöisyys, asioinnin helppous ja vaivattomuus sekä tuotteistetut palvelut.

Karlan tavoitteena on helpottaa asiakasomistajan autoiluun liittyvien palvelutuotteiden saatavuutta luomalla koko maan kattava autojen huoltoverkosto ja näin vahvistaa S-ryhmän asemaa asiakasomistajien palvelutarjoajana. Kaikki Karlassa tehdyt ostot kerryttävät Bonusta.

Avajaiset Karlassa vietetään 15.1.2011 tilojen muutostöiden valmistuttua. Huoltopalvelut toimivat keskeytyksettä myös muutostöiden aikana. Esimiehenä Karlassa toimii Etelä-Savon Auton jälkimarkkinointipäällikkö Veikko Kortelainen.

 

Lisätietoja:

Autokaupanjohtaja Mikko Räisänen

gsm 0500 656 117

mikko.raisanen@sok.fi

Jälkimarkkinointipäällikkö Veikko Kortelainen

gsm 050 5186 074

veikko.kortelainen@sok.fi