Asiakkaat kertovat: Tällainen oli unelmieni aamiainen


14.8.2017

Instagramin ruokakuvaajat villiintyivät fiilistelemään Sokos Hotellien aamiaistarjontaa. Tällaisia ovat asiakkaidemme ykköskokemukset.

Tällä kertaa Asiakkaat kertovat -sarjassa hypätään valkoisten lakanoiden välistä suoraan aamiaispöytään. Katso, millaiset ruokakuvat valikoituivat asiakkaidemme Instagramiin asti.

 

Inspiroitumista Instagramissa: juhliin laittautumista ja aamiaista hotellihuoneessa

Kaasona toimineen Katri Pärnäsen juhliin valmistautuminen sujui vaivatta, kun meikit, kampaus ja aamupala saapuivat Original Sokos Hotel Helsingin hotellihuoneeseen:

”Matkustimme Kuopiosta Helsinkiin juhlimaan hyvän ystäväni häitä. Itse olin kaason roolissa. Tilasin kampaajan ja kosmetologin huoneeseemme laittamaan minut juhlakuntoon, ja siksi päädyimme myös tilaamaan aamiaisen suoraan huoneeseemme. Oli ylellistä nautiskella kylmiä ja lämpimiä aamiaisherkkuja kahvia siemaillen, samalla kun ammattilaiset loihtivat minulle meikin ja kampauksen. Jälkkäriksi saimme suussa sulavaa Daim-kakkua.”

 

Inspiroitumista Instagramissa: monipuolisesta aamiaisesta loistava aloitus päivään

Tii Alasimi vietti minilomaa miehensä kanssa Oulun Original Sokos Hotel Arinassa nauttien aamupalatunnelmista:

”Hotellin yhteydessä toimiva aamiais- ja tilausravintola Veranta oli valoisa ja pienillä yksityiskohdilla sisustettu soppi. Löysimme ikkunapaikan, josta avautui näkymä kauppakeskus Valkean kävelykadulle. Verannan yhteydessä oli myös eurooppalaishenkinen, sisäpihalle katettu terassi, mutta minä en vilukissana tohtinut käyttää tuota mahdollisuutta.


Tarjolla oli erittäin monipuolinen ja laadukas aamupalavalikoima luomukaurapuuroa ja lähiruokaa myöten. Erityisen positiivisesti jäi mieleen se, miten erikoisruokavaliota noudattavat oli huomioitu. Tumman kahvin kera oli tarjolla myös kauramaitoa. Kaiken kruunasivat suussa sulavan herkulliset gluteenittomat pannarit. Aamupalahetkemme antoi kokonaisuudessaan loistavan aloituksen päivälle.”

 

Henkilökunnalle kuiskattua: aamiaisyllätys erityisruokavaliolle keräsi kiitosta

Meren toiselta puolelta Solo Sokos Hotel Estoriasta löytyy tarina siitä, kuinka aamupalasta voi tehdä unohtumattoman kokemuksen myös erityisruokavaliota noudattaville:


”Asiakas tiedusteli ennen hotellivierailuaan, tarjoillaanko meillä vegaaniaamiaista. Ja onhan meillä toki vegaaneille sopivia tuotteita, mutta halusimme palkita aktiivisen asiakkaan ihan oikeaoppisella vegaaniaamiaisella. Varaston Kristi otti asian hoitaakseen ja lähti ostoksille viereiseen tavarataloon. Sieltä hän hankki muun muassa luomumargariinia, soijajugurttia, tofua, soijajugurttipiirakkaa ja riisimaitoa.

Hotellissa hän yhdisti nämä hankinnat oman aamiaispöytämme vegaanituotteisiin ja kokosi asiakkaalle hienon aamiaiskorin. Nyt piti vielä varmistaa, että kori päätyy aamulla oikealle henkilölle. Niinpä varasimme hänen nimellään pöydän, ja asiakkaan saapuessa aamiaiselle vei tarjoilija hienon yllätyskorin hänelle.”

 

 

Asiakkaat kertovat – Tällä palstalla asiakkaamme jakavat parhaat lomatarinansa Sokos Hotels -reissuiltaan. Käy myös kurkkaamassa, mistä kaikesta asiakkaamme ovat innostuneet Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #sokoshotels!