Apsin ja Onnin Olympialaiset järjestetään Mikkelissä jo seitsemättä kertaa


18.8.2022

Osuuskauppa Suur-Savo järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa vuosittain suositut lasten liikunnalliset tapahtumat, Apsin ja Onnin Olympialaiset. Olympialaiset saivat alkunsa Osuuskauppa Suur-Savon satavuotisjuhlavuotena 2016, jolloin lapsiperheille haluttiin järjestää ilmainen ja iloinen liikunnallinen tapahtuma yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. -Tapahtumat onnistuivat niin hyvin, että niille toivottiin jatkoa ja nyt Apsin ja Onnin Olympialaiset järjestetään Mikkelissä ja Savonlinnassa jo seitsemättä kertaa. Pieksämäki ja Mäntyharju tulivat mukaan tapahtumiin hieman myöhemmin, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon asiakkuuspäällikkö Leena Vironen.

Mäntyharjulla tapahtuma järjestettiin 10.8. ja Savonlinnassa 16.8. Mikkelissä Olympialaiset järjestetään tiistaina 23.8. ja Pieksämäellä 25.8. Kaikilla paikkakunnilla innokkaita osallistujia on mukaan ilmoittautunut paljon.

Mikkelin Olympialaisiin on ennakkoon ilmoittautunut 231 urheilijaa ja paikan päällä ilmoittautumiset vielä jatkuvat. Tapahtumassa lapsille on tarjolla perinteiset herkut pillimehuineen ja mitali on luvassa jokaiselle osallistujalle.  Onni Orava ja Apsi Apina ovat tietysti mukana iloisessa olympialaistunnelmassa.

Mikkelissä Apsin ja Onnin Olympialaisten yhteistyökumppanina Osuuskauppa Suur-Savon kanssa toimii Mikkelin Kilpa-Veikot, Pieksämäellä Pieksämäen Salibandy, Savonlinnassa Savonlinnan Riento ja Mäntyharjulla Mäntyharjun Virkistys. Olympialaisten lajeina on  mm. juoksua, pallon tai keihäänheittoa ja pituushyppyä.

Lisätietoja:

Leena Vironen, asiakkuuspäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, P.050 330 6613