ABC Tuukkalan remontti on nyt valmis!


9.12.2022

Vuonna 2006 valmistunut ABC Tuukkala on saanut kokonaan uuden ilmeen. Niin ABC Ravintola kuin Sale myymälä uusittiin remontissa, jonka kokonaiskustannukset olivat 1,3 miljoonaa euroa.

-Remontissa huomioimme hiilinegatiivisuuden tavoitteet mm. investoimalla maalämpöön, lämmöntalteenottoon, uusiin energiatehokkaisiin kylmälaitteisiin sekä ovellisiin kylmäkalusteisiin, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon ABC-ryhmäpäällikkö Petri Seppänen. -Valikoimamme Sale myymälässä on räätälöity palvelemaan entistä paremmin meillä asioivia asiakkaita. Myymälän pohjaratkaisu on selkeä ja yleisilme viihtyisä.

Uusitussa ravintolasalissa on runsaasti erilaisia puupintoja, linjastojen pintamateriaaleihin on otettu viitteitä mm. vanhoista ladonovista ja väritys on kokonaisuudessaan rauhallisen maanläheinen. Visuaalisessa ilmeessä korostuvat maalaismaisema, kartanot sekä huvilat.

-Ravintolan lounaslinjaston muutimme kaksipuoleiseksi, valaistuksen uusimme kokonaan ja entisen hallimaisen vaikutelman korvasimme rakentamalla erilaisia osastoja niin nopeaan kahvitteluun kuin pidempään viipymiseen. Muutoksessa panostimme erityisesti lapsiasiakkaisiin, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon toimialajohtaja Kai Nurmi. -Lapsille rakensimme täysin uuden ja varmasti mieluisan leikkipaikan, missä yhtenäinen tilojen maalaistunnelma jatkuu, jatkaa Nurmi.

ABC Tuukkalasta löytyy nyt myös kaksi viihtyisää, laadukkaasti varusteltua kokoustilaa. Toinen kokoustiloista sopii hyvin 10 hengen kokouksiin ja isompaan tilaan mahtuu kokoustamaan 36 henkilöä.

ABC Tuukkala työllistää 20 henkilöä ja tiimiä luotsaa liikennemyymäläpäällikkö Tero Kontinen.

Täysin uudistettu ABC Ravintola sekä Sale myymälä palvelevat klo 6-22 vuoden jokaisena päivänä. ABC-mittarikenttä ja ABC Carwash –autopesuasema palvelevat taukoamatta, 24/7. Uudistuksen yhteydessä rakennettiin myös valmiudet sähköautojen latauspisteille. Peruslataus- ja suurteholatauspisteet valmistuvat keväällä 2023.

Lisätietoja:

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p.  0400 942 141

Petri Seppänen, ABC-ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 0400 805 360