ABC Tuukkala palkittiin


23.3.2015

ABC-ketjun toimialapäivillä Helsingissä palkittiin vuoden onnistujia. Vuoden 2014 työryhmä -palkinnon pokkasi 107 ABC:n joukosta ABC Tuukkala Mikkelistä.

Valinnan perusteena olivat korkealla tasolla oleva asiakastyytyväisyys sekä tuloskehitys, mikä ABC Tuukkalassa oli ketjun paras. Myös henkilöstön työtyytyväisyys on yksikössä ryhmän parhaimmistoa. Lisäksi toimipaikassa on tehty innovatiivista toimintaa: ABC-ketjun toimintojen lisäksi on toteutettu ateriapalvelua yhteistyössä Esperi Caren kanssa. Molempien osapuolten kokemukset ensimmäiseltä vuodelta ovat olleet myönteisiä. – Tämä konseptista poikkeava palvelu on ensimmäinen kokeilu yksiköissämme. Saamamme kokemukset hyödynnämme jatkossa mahdollisuuksien mukaan myös muissa yksiköissämme, kertoo ABC-ryhmäpäällikkö Markku Hartikainen.

– Asiakastyytyväisyys on hyvin tärkeässä roolissa toimintojemme tulosten arvioinneissa. Kaikki saamamme palautteet ovat arvokkaita. Käsittelemme ne huolella ja teemme tarvittaessa korjauksia toimintaamme. Tämä on osoittautunut hyväksi tavaksi kehittää palvelujamme. Asiakastyytyväisyys on myös yksi henkilöstön palkitsemisen peruste, toteaa Hartikainen.

ABC Tuukkala aloitti toimintansa vuonna 2006. Työntekijöitä yksikössä on noin 28 henkilöä, kesäaikaan noin 35. Liikennemyymäläpäällikkönä toimii Petri Seppänen.

 

Lisätietoja:  

ABC-ryhmäpäällikkö 
Markku Hartikainen
gsm 0500 876 118

 

liikennemyymäläpäällikkö
Petri Seppänen
gsm 0400 805 360