ABC Juvan liikennemyymäläpäällikkö Terhi Leskinen vuoden Ässäpäälliköksi


6.9.2016

Lahden Messukeskukseen kokoontui lauantaina 3.9. yli 1 200 S-ryhmän johdon ja päällik-kökunnan edustajaa viettämään joka toinen vuosi järjestettävää S-Päällikköpäivää. Päivän kohokohta oli vuoden 2016 Ässäpäälliköiden palkitseminen. Yksi viidestätoista palkitusta oli ABC Juvan liikennemyymäläpäällikkö Terhi Leskinen.

Terhi Leskinen on toiminut ABC Juvan liikennemyymäläpäällikkönä vuodesta 2012 alkaen. Esimiestehtävissä hän on työskennellyt neljätoista vuotta.

Ässäpäälliköiden valinnan kriteereinä ovat useamman vuoden tuloksellinen toiminta, asiakastyytyväisyys, työyhteisön johtaminen ja henkilöstön hyvinvointi sekä oman yksikön ja ketjutoiminnan menestyksellinen toteuttaminen ja kehittäminen.

Asiakaspalautteiden mukaan ABC Juvalla asiakkaan huomioiminen sekä toimipaikan läpäisykyky ja siisteys ovat kunnossa. Terhi Leskinen osaa jakaa vastuuta henkilökunnalle, jolloin työ on mielekästä ja siten varmistetaan palvelun laatu koko aukioloajan. Ketjutoiminnan kulmakivet toteutuvat käytännössä tehokkaasti ja tuloksellisesti. Terhi Leskisen ammattitaitoa on hyödynnetty myös muissa ABC-liikennemyymälöissä toimintatapoja monistamalla. ABC Juva paransi tulostaan vuonna 2015 verrattuna edelliseen vuoteen koko ABC-ketjussa eniten. ABC Juva valittiin Osuuskauppa Suur-Savon vuoden 2015 työryhmäksi.

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
gsm 0500 553 765