− Me Osuuskauppa Suur-Savossa haluamme olla mukana tekemässä ja tukemassa hyviä asioita. Vastuullisena eteläsavolaisena toimijana tuemme eri muodoissa toimialueemme kulttuuria ja urheilua.

Mikkelin Musiikkijuhlat on merkittävä musiikkitapahtuma, joka vaikuttaa laajasti alueemme vetovoimaisuuteen. Siksi koemme tärkeäksi olla mukana tukemassa tätä koko Mikkelin seutua elävöittävää kulttuuritapahtumaa. Haluamme myös saada korkeatasoisen kulttuurin nivoutumaan osaksi asiakkaidemme arkea niin, että kaikilla olisi mahdollisuus osallistua konsertteihin, Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja, kauppaneuvos Ari Miettinen toteaa.

Osuuskauppa Suur-Savo on Mikkelin Musiikkijuhlien pääyhteistyökumppani. Sokos Hotel Vaakuna majoittaa konserttien solistit ja Osuuskaupan ravintolat tarjoavat ravintolapalveluita niin vieraille kuin taiteilijoillekin. Kumppanuuden myötä myös tiedotus merkittävästä tapahtumasta paikkakuntalaisille sujuu kattavasti.

MIKKELIN MUSIIKKIJUHLAT SOI OSUUSKAUPAN TOIMIPISTEISSÄ

Yhteistyön avulla Mikkelin Musiikkijuhlat tuo jälleen laajan kirjon vapaapääsyisiä musiikkiesityksiä Osuuskauppa Suur-Savon toimipaikkoihin. Kauppakeskus Stellan Tähtitori on festivaalin oheisohjelmatarjonnan sydän, jossa pidetään avajaispäivän konsertti sekä päivänavaukset.

3.8. Etkokonsertissa esiintyvät ESMO-yhdistyksen solisteina sopraano Laura Heinonen, mezzosopraano Anu Ontronen ja baritoni Samuli Takkula sekä ESMOn pianotrio. Erkki Lasonpalo esittelee vuoden 2024 festivaalin ohjelman. 4.-11.8. päivänavauksissa Elisa Suominen haastattelee festivaalin esiintyjiä, kulttuurivaikuttajia sekä tärkeitä mikkeliläisiä, mm. Osuuskaupan toimitusjohtaja Ari Miettistä. Päivänavauksien koko vieraslista julkaistaan pian.

On the Move! -konsertteja on kuultu jo 20.6. Mikkelin Prismassa ja ABC Kuortissa, jolloin Juhannustunnelmaa olivat iloisille kuulijoille luomassa puhallinduo

Kuvassa Ville Viitakoski & Otto Lindstedt sekä pianisti Mirva Helske ABC Kuortissa.

Ohjelma jatkuu 24.7. Saimaa Food Festin yhteydessä, 31.7. Gastropub Einon illassa, 8.8. Kesäterassi Malialla sekä 9.-11.8. Cafe Stellassa kahvilamusiikin merkeissä. Esiintymässä ovat seuraavaksi mm. bassolaulaja-pianisti Matti Turunen, lauluyhtye Evenio, puhallinduo Ville Viitakoski & Otto Lindstedt sekä pianisti Juho Valjakka.

Tarkista Osuuskauppa Suur-Savon On the Move! -konsertit artikkelin lopusta, sekä täydennykset koko On the Move! -ohjelmaan täältä.

S-RYHMÄN ASIAKASOMISTAJAETU KONSERTTEIHIN

Osuuskaupan asiakasomistajille on tarjolla myös edullisemmat liput 6.8. Nuorta Voimaa ja 10.8. Oopperagaala konsertteihin. S-etu on 10/5 € lipputyypistä riippuen. Varaa omat lippusi osoitteesta www.lippu.fi/artist/mikkelin-musiikkijuhlat/.

RAVINTOLAT

Mikkelin Musiikkijuhlien aikana illallista tarjoavat mm. S-ryhmän Gatropub Eino ja Mikio Kitchen & Bar!

Gastropub Eino tarjoaa Mikkelin Musiikkijuhlien aikaan suositusmenun festivaalivieraille. Miltä kuulostaisi juusto- ja leikelautanen hapanjuurileivän kanssa, kunnon pippuripihvi ja sitruunapiiras marengilla? Mikio Kitchen & Bar, aasialaisesta keittiöstä inspiraationsa ammentava Aasia cross kitchen -ravintola on uusin lisäys Mikkelin tarjontaan.

Tarkista aukioloajat ja varaa pöydät ennakkoon osoitteessa raflaamo.fi.

OSUUSKAUPPA SUUR-SAVO 

Osuuskauppa Suur-Savo on yli 71 000 asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Jo lähes 80 % toimialueen talouksista on osuuskaupan asiakasomistajia. Osuuskaupan perustehtävä on vastata asiakasomistajien tarpeisiin tuottamalla kilpailukykyisiä palveluja ja etuja sekä olla samalla mukana kehittämässä ja ylläpitämässä oman toimialueen hyvinvointia.

Osuustoiminnallisen periaatteen mukaisesti osuuskauppa käyttää liiketoiminnasta syntyvän tuloksen asiakasomistajien ja oman toimialueen hyväksi. Investoimme vahvasti toimipaikkaverkostomme kehittämiseen ja Osuuskaupan tuloksesta maksamme Bonuksen lisäksi asiakasomistajillemme ylijäämänpalautusta.

Tärkeä osa oman toimialueen hyväksi tehtävää toimintaa on yhteistyö alueellisten toimijoiden kanssa. Osuuskauppa Suur-Savo tukee vuosittain monin eri tavoin mm. lasten ja nuorten harrastus- ja hyvinvointimahdollisuuksien edistämistä sekä alueen kulttuuri- ja tapahtumatoimijoita. Kuvassa kauppaneuvos Ari Miettinen.

ON THE MOVE! 2024 GOES OSUUSKAUPPA SUUR-SAVO

 

20.6. klo 11 Prisma Mikkeli ja klo 14 ABC Kuortti, Ville Viitakoski (trumpetti), Otto Lindstedt (baritonitorvi) ja Mirva Helske (piano)
24.7. klo 12 Saimaa Food Fest, Mikkelipuisto, Lauluyhtye Evenio
31.7. klo 19 Gastropub Eino, Pikku-Matin pianoilta, Matti Turunen (laulu & piano)

Kauppakeskus Stellan Tähtitori,
3.8. klo 13.30 Päivänavaus
 vieraana festivaalin johtaja Erkki Lasonpalo
3.8. klo 14 Etkokonsertti, Laura Heinonen (sopraano), Anu Ontronen (mezzosopraano), Samuli Takkula (baritoni) & ESMO Ensemble (Susanna Mieskonen-Makkonen, viulu, Matti Makkonen sello & Mirva Helske piano)
4.–11.8. klo 12 (9.8. klo 11) Päivänavaukset, haastattelijana Elisa Suominen. Ohjelma julkistetaan pian.

8.8. klo 18 Kesäterassi Malia, Ville Viitakoski (trumpetti) ja Otto Lindstedt (baritonitorvi)
9.8. klo 10 Café Stella, kahvilamusiikkia, Arttu Sipilä (trumpetti) ja Juho Valjakka (piano)
10.8. klo 11 Café Stella, kahvilamusiikkia, Terhi Savo-Helske (huilu) ja Juho Valjakka (piano)
11.8. klo 11 Café Stella, kahvilamusiikkia, Ursula Korhonen (laulu), Konsta Bergman (laulu), Nooa Nousiainen (piano)

Marketeissamme vietetään perinteistä kyläkauppapäivää lauantaina 8. kesäkuuta, tervetuloa!

SALE ANTTOLA MIKKELINTIE 47 52100 ANTTOLA
SALE ENONKOSKI SÄÄSTÖTIE 2 58175 ENONKOSKI
SALE HURISSALO HURISSALONTIE 188 52230 HURISSALO
SALE JÄPPILÄ KAUPPATIE 6 77570 JÄPPILÄ
SALE KONTIOPUISTO KAAKINMÄENKATU 22 76100 PIEKSÄMÄKI
SALE LAAJALAMPI MIKKELI KALLIOLANRINNE 2 50160 MIKKELI
SALE MIKKELI PORRASSALMENKATU 33 50100 MIKKELI
SALE NAARAJÄRVI SEUNALANTIE 3 76850 NAARAJÄRVI
SALE NUIJAMIES JÄÄKÄRINKATU 14 B 50100 MIKKELI
SALE OTAVA AKUNTIE 1 50670 OTAVA
SALE PERTUNMAA PERTUNTIE 27 19430 PERTUNMAA
SALE PUUMALA KESKUSTIE 4 52200 PUUMALA
SALE SAVISILTA SAVISILLANTIE 2 50970 MIKKELI
SALE SAVONRANTA KOLMITÄHKÄNTIE 2 B 58300 SAVONRANTA
SALE TUSKU PANKKOTIE 3 50120 MIKKELI
SALE VIRTASALMI KAUPPAKUJA 1 77330 VIRTASALMI
S-Market Haukivuori Keskustie 72 51600 HAUKIVUORI
S-Market Hirvensalmi Halkorannankuja 1 52550 HIRVENSALMI
S-Market Joroinen Mutalantie 3 79600 JOROINEN
S-Market Juva Juvantie 12 51900 JUVA
S-Market Kerimäki Multamäentie 22 58200 KERIMÄKI
S-Market Laitaatsilta Suuri Savontie 1 57510 SAVONLINNA
S-Market Mertala Mertajärventie 6 57220 SAVONLINNA
S-Market Mikkeli Maaherrankatu 13 50100 MIKKELI
S-Market Peitsari Suntionkuja 1 50170 Mikkeli
S-Market Mäntyharju Pentinpolku 2 52700 MÄNTYHARJU
S-Market Rantakylä Vanhamäentie 1 50600 MIKKELI
S-Market Rantasalmi Kylätie 23 58900 RANTASALMI
S-Market Ristiina Brahentie 14 52300 RISTIINA
S-Market Savonlinna Olavinkatu 57 57100 SAVONLINNA
S-Market Sulkava Kauppatie 2 58700 SULKAVA
S-Market Urpola Setrikatu 2 50100 MIKKELI

Kokosimme yhteen Osuuskauppa Suur-Savon toimialueen suosikkikohteet ja -tapahtumat, joista saat S-Etukortilla hintaetua.

Pidä S-Etukortti matkassa mukana, sillä saat hyviä etuja monista suosikkikohteista ja -tapahtumista myös kesällä.


 

S-Etuhintaan kesäteatteriin

Kesäteatterit ympäri Etelä-Savoa valmistautuvat viihdyttämään kesävieraitaan. Ulkoilmakatsomot tuovat oman tunnelmansa kepeään teatteri-iltaan.


 

S-Etuhintaan konsertteja, kulttuuria ja festareita

Klassista musiikkia, rokkia tai vaikkapa hip hoppia. Suomen kesään kuuluvat ehdottomasti erilaiset konsertti-, kulttuuri- ja festivaalitapahtumat.

Ja mikä parasta, alla olevista tapahtumista pääsee nauttimaan S-Etukortilla edullisempaan hintaan.


 

S-Etuhintaan kesäleireilyä lapsille

Suositut lasten liikuntaleirit järjestetään Savonlinnassa Tanhuvaarassa ja lasten liikuntaleiri takaa kesäloman parhaat muistot!

 

Osuuskauppa Suur-Savo järjestää 18. kesäkuuta 2024 yhteistyössä Mikkelin Teatterin kanssa ennakkonäytöksen Naisvuoren kesäteatterin näytelmästä Helppo ero.

S-Etuhintaiset liput on ostettavissa Mikkelin Teatterin lipunmyynnistä sekä Lippu.fi:n verkkokaupasta ja myyntipisteistä, esimerkiksi Prisma Mikkelistä. Lipun hinta S-Etukortilla tiistaina 18.6. klo 18 esitettävään ennakkonäytökseen on 22,60 euroa (Lippu.fi:stä lisäksi tilausmaksu 1,50 €).

Helppo ero on nauruhermoja kutkuttava komedia, jonka rooleissa nähdään koomisen kova kvartetti: Mika Nuojua, Jukka Rasila, Pauliina Hukkanen ja Joonas Kääriäinen. Näytelmän ohjaa Pekka Laasonen.

Helppo ero on näytelmä Mika Laaksosta, ammattitaitoisesta eroterapeutista, jolla on kuitenkin yksi perustavanlaatuinen ongelma: vaikka hän auttaa työkseen ihmisiä pääsemään eroon jos jonkinmoisista asioista, ei hän itse tunnu pääsevän eroon yhtään mistään.

Lisätietoja Mikkelin teatterin virallisilta verkkosivuilta https://mikkelinteatteri.fi/ sekä teatterin some-kanavista.

Asiakasomistajille etuhinta useiden kesätapahtumien lipuista

− S-Etukortti kannattaa pitää matkassa mukana. Sillä saa hyviä etuja monista suosikkikohteista ja ‑tapahtumista myös kesällä. Tänä kesänä Mikkelin Naisvuoren kesäteatterin lisäksi S‑Etunäytöksiä on Koirakiven, Mäntyharjun ja Ristiinan kesäteattereissa. S-Etuhintaisia lippuja on tarjolla myös moniin kesän musiikkitapahtumiin ympäri Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta, kertoo asiakkuuspäällikkö Leena Vironen. − Kaikki kesäajan S-Etuhintaiset tapahtumat löytyvät osoitteesta suursavo.fi/kesaedut.

Osuuskauppa Suur-Savo tekee laajasti yhteistyötä toimialueen eri toimijoiden kanssa. Kulttuuri- ja tapahtumayhteistyön lisäksi osuuskauppa tukee erityisesti lasten ja nuorten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia mm. seurayhteistyön kautta. Osuuskauppa tukee vuositasolla eri kohteita noin 300 000 eurolla. 

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo, asiakkuuspäällikkö Leena Vironen, p. 050 330 6613, leena.vironen@sok.fi

Osuuskauppa Suur-Savon järjestämää Saimaa Food Festiä vietetään Mikkelipuistossa 23.–25. heinäkuuta. Jo perinteeksi muodostunut ruoka- ja juomatapahtuma kokoaa herkullisten makujen ystävät ruokien, panimotuotteiden, viinien ja hyvän musiikin äärelle. Tapahtuma on avoinna päivittäin klo 11–22 (ruokatarjoilu klo 11–21).

 

‒ Viime vuonna Saimaa Food Festillä oli toista kymmentä toimijaa esittelemässä tuotteitaan ja tänä vuonna on toiveena kasvattaa joukkoa edelleen. Myös tapahtuman kävijämäärä on kasvanut kesä kesältä. Tavoitteena on tänä vuonna houkutella paikalle 2000 vierasta päivässä, sanoo ryhmäpäällikkö Arttu Toroi Osuuskauppa Suur-Savolta.

 

Saimaa Food Festin pitopaikaksi on vakiintunut Mikkelipuisto. Tapahtuma järjestetään siellä nyt kolmannen kerran. Vehreä puisto on ainutlaatuinen festaripaikka, joka sijaitsee rantamaisemissa, vain kävelymatkan päässä Mikkelin torilta.

 

Tapahtuman kehittämistä on jatkettu edelleen viime vuoden kokemusten perusteella. Ohjelmaa on laajennettu ja livemusiikkia on tarjolla jokaisena festari-iltana. Tiistai-iltana alueella musisoi trubaduuri Timo Rautiainen. Keskiviikkoillan musiikista vastaa bilebändi Kylän Jätkät ja torstaina lavalle nousee bilebändi Unholan Pojat.

 

Näytteilleasettajille Early bird -hinta

 

Näytteilleasettajien kannattaa varata paikka pian, sillä heille on tarjolla Early bird -hinta helmikuun loppuun saakka. Myyntipaikan voi ostaa suoraan verkosta https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/mikkeli/kattaa-savon-tapahtumaravintolat/sivu/saimaa-food-fest-2024

 

 

Saimaa Food Festiin tulevista ravintoloitsijoista ja tapahtuman aikatauluista infotaan tarkemmin tapahtuman sometileillä ja Raflaamossa kevään aikana. Seuraa ilmoittelua!

 

Saimaa Food Fest 2024 | Kattaa Savon – Tapahtumaravintolat | Raflaamo.fi

 

 

Lisätietoja:

ryhmäpäällikkö Arttu Toroi, Osuuskauppa Suur-Savo, puh. +358 50 344 1493, arttu.toroi@sok.fi

Osuuskauppa Suur-Savon festarikesä-2024 pyörähtää käyntiin tuttuun tapaan Savonlinnassa St. Olaf Summerfestillä. Tapahtuma järjestetään perinteisesti kesäkuun toisena viikonloppuna, eli ensi kesänä 7.-8.6.2024, Savonlinnan Kirkkopuistossa. Mikkelissä St. Michel Summerfest järjestetään Mikkelipuistossa 18.-20.7.2024.

 

Savonlinnassa St. Olaf Summerfestin lavalle perjantaina 7.6. nousevat mm. Ylivoimainen-hitillä soittolistoille kivunnut Kuumaa sekä kestosuosikit Kake Randelin ja Arttu Wiskari. Lauantaina 8.6. illan vauhdista vastaavat Euroviisuista nousukiitoon lähtenyt koko kansan Käärijä sekä Teflon Brothers. Lauantain kolmas artisti julkaistaan alkuvuodesta.

 

Mikkelissä festariviikonloppu starttaa viimekesäiseen tapaan jo torstaina18.7., jolloin festarikansaa viihdyttävät iskelmä- ja tanssikansan kestosuosikit Yölintu sekä Etelä-Savon oma tähti Kake Randelin. Perjantaina 19.7. lavalle nousevat pitkän linjan artistitaivaan kiintotähti Kaija Koo sekä uudet, nuoremman polven starat Olli Halonen ja Evelina. Lauantaina 20.7. bilevaihdetta käännetään vielä pykälää isommalle, kun lavan valtaa Hugo, Teflon Brothers, BESS ja Käärijän cha cha cha.

 

‒ Viimekesäiset ennätykselliset kävijämäärät kertoivat, että molemmille tapahtumilla on tilausta ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa monien Etelä-Savon tapahtumien joukossa. Viime kesän palautteiden pohjalta molempia tapahtumia on jälleen kehitetty eteenpäin niin alueen, palveluiden kuin ohjelmankin puolesta. Mikkelissä isoin muutos vuoteen 2023 verraten on siirtyminen telttalavasta ison festarilavan käyttöön, kertoo ryhmäpäällikkö Arttu Toroi. ‒ Kaikki artistit päätettiin myös julkaista kerralla jo nyt, jotta kaikilla on hyvissä ajoin tiedossa, mitä tuleman pitää. Näin ollen lipun uskaltaa hyvillä mielin ostaa jo vaikka ennen vuodenvaihdetta, esimerkiksi hyödyntämällä vanhenevia Epassi-etuja, vinkkaa Toroi.

 

Summerfesteille ikäraja on 18 vuotta. Pääsylippujen ja VIP-pakettien myynti festivaaleille on juuri alkanut. Lippuja myy Lippu.fi. Isompia yritysten ryhmävarauksia voi tiedustella lisäksi Suur-Savon myyntipalvelusta, puh. 010 764 2000 (pvm/mpm) tai sales.suur-savo@sok.fi.

 

Molemmilla tapahtumilla on omat nettisivut: stolafsummerfest.fi ja stmichelsummerfest.fi. Tapahtumat löytyvät myös somesta: Fb St. Michel Summerfest, St. Olaf Summerfest ja Ig @st.summerfest

 

 

Lisätietoja:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo

p. 050 344 1493, arttu.toroi@sok.fi

Raskaamman musiikin ystäville suunnattu Saimaa Sounds goes Metal -festivaali valloittaa Mikkelipuiston jälleen ensi kesänä. Festivaalin järjestää Osuuskauppa Suur-Savo.

 

Festivaali on yksipäiväinen ja se pidetään perjantaina 26. heinäkuuta. Lauteille nousevat mikkeliläinen kovassa nosteessa oleva Deathropy, folk metal -yhtye Finntroll, metalli- ja konemusiikkia yhdistelevä Turmion Kätilöt sekä power metal -yhtye Stratovarius.

 

‒ Viimevuotinen raskaamman musiikin kokeilu toi runsaasti positiivista palautetta, vaikka sateinen sää sotkikin hieman itse tapahtumaa. Saamamme palautteen pohjalta samantyylistä tapahtumaa uskallettiin lähteä suunnittelemaan jo hyvissä ajoin ja tulevalle kesälle saimmekin oikeastaan juuri ne artistit, joita halusimmekin. Voisi sanoa jo nyt, että luvassa on siis huikea spektaakkeli, hehkuttaa ryhmäpäällikkö Arttu Toroi.

 

Portit tapahtumaan aukeavat klo 17.

 

Saimaa Sounds goes Metal -festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Pääsylippujen myynti festivaaleille on juuri alkanut. Lippuja myy Lippu.fi. Isompia yritysten ryhmävarauksia voi tiedustella lisäksi Suur-Savon myyntipalvelusta, puh. 010 764 2000 (pvm/mpm) tai sales.suur-savo@sok.fi.

 

 

 

Lisätietoja:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo

p. 050 344 1493, arttu.toroi@sok.fi

 

 

http://saimaasounds.fi/

Mobiilikahvila Cafe Stellassa ti 22.11.2022 klo 9-12

Tervetuloa saamaan opastusta S-mobiilin, ABC-mobiilin ja S-kaupan käyttöönotossa sekä
käytössä. Varaa mukaasi pankkitunnukset ja henkilötodistus (henkilökortti tai passi).

Tervetuloa!

Mikkelin raviradalla lauantaina 5.11.2022 kello 13 alkaen.

S-Etukortilla ilmainen sisäänpääsy ja hernekeittotarjoilu (tarjoilu klo 13.30-16.00 / 2000 annosta).

Oheisohjelmaa tarjolla:

Myös lapsille tarjolla mukavaa oheisohjelmaa:

Tervetuloa mukaan iloiseen koko perheen tapahtumaan!

S-ryhmä ja Marttaliitto ovat vuodesta 2017 lähtien järjestäneet Ässäkokki-kursseja eri puolilla Suomea. Maksuttomilla, 8–12-vuotiaille lapsille suunnatuilla Ässäkokki-kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista, kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa

Ässäkokki-ruokakurssi koululaisille Mikkelissä 24.10.2022 ja 25.10.2022

Ässäkokki-ruokakurssi sisältää lapsille ja nuorille sopivan keittiöopetuksen, ruokailun sekä loppusiivouksen. Kurssin aikana kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat Ässäkokki reseptivihkosen kotiin vietäväksi. Teemme ruokia, joita on helppo valmistaa myös itse kotona.

Tietoa ruokakurssista

• Kurssi järjestetään MA 24.10. klo 10–13 sekä TI 25.10. klo 10-13
• Kurssit pidetään Savon marttojen tiloissa Mikkelissä, Hallituskatu 7 A 1, 3 kerros
• Kurssi on maksuton. Kurssin yhteistyökumppani on Osuuskauppa Suur-Savo.

Muuta huomioitavaa
• Ota kurssille mukaan esiliina ja sisäkengät.
• Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Kurssille voi ilmoittautua https://www.martat.fi/savo/tapahtumat/