Mobiilikahvila Cafe Stellassa ti 22.11.2022 klo 9-12

Tervetuloa saamaan opastusta S-mobiilin, ABC-mobiilin ja S-kaupan käyttöönotossa sekä
käytössä. Varaa mukaasi pankkitunnukset ja henkilötodistus (henkilökortti tai passi).

Tervetuloa!

Mikkelin raviradalla lauantaina 5.11.2022 kello 13 alkaen.

S-Etukortilla ilmainen sisäänpääsy ja hernekeittotarjoilu (tarjoilu klo 13.30-16.00 / 2000 annosta).

Oheisohjelmaa tarjolla:

Myös lapsille tarjolla mukavaa oheisohjelmaa:

Tervetuloa mukaan iloiseen koko perheen tapahtumaan!

S-ryhmä ja Marttaliitto ovat vuodesta 2017 lähtien järjestäneet Ässäkokki-kursseja eri puolilla Suomea. Maksuttomilla, 8–12-vuotiaille lapsille suunnatuilla Ässäkokki-kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista, kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa

Ässäkokki-ruokakurssi koululaisille Mikkelissä 24.10.2022 ja 25.10.2022

Ässäkokki-ruokakurssi sisältää lapsille ja nuorille sopivan keittiöopetuksen, ruokailun sekä loppusiivouksen. Kurssin aikana kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat Ässäkokki reseptivihkosen kotiin vietäväksi. Teemme ruokia, joita on helppo valmistaa myös itse kotona.

Tietoa ruokakurssista

• Kurssi järjestetään MA 24.10. klo 10–13 sekä TI 25.10. klo 10-13
• Kurssit pidetään Savon marttojen tiloissa Mikkelissä, Hallituskatu 7 A 1, 3 kerros
• Kurssi on maksuton. Kurssin yhteistyökumppani on Osuuskauppa Suur-Savo.

Muuta huomioitavaa
• Ota kurssille mukaan esiliina ja sisäkengät.
• Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Kurssille voi ilmoittautua https://www.martat.fi/savo/tapahtumat/ 

Liikunnallinen Let’s Move tapahtuma Mikkelissä ja Savonlinnassa!

Let’s Move Mikkeli, Mikkelipuistossa lauantaina 21. toukokuuta klo 10 alkaen. Tapahtumissa ohjattuja non stop-jumppia! S-Etukortilla osallistumismaksu tapahtumaan 18€ (norm. 20€), joka sisältää ohjatut non stop -jumppatuokiot, vyölaukun, tuotekassin sekä osallistumisen arvontoihin.

Let’s Move Savonlinna siirtyi toukokuulta kesäkuulle. Let’s Move Savonlinna, Kyrönniemen nurmikentällä lauantaina 18.6.

Lue lisää tapahtumista ja ilmoittaudu mukaan Savonlinnaan tästä ja Mikkeliin tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Saimaa Sounds vietetään jälleen Mikkelipuistossa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, 29.-30.7.2022. Toista kertaa järjestettävät festarit alkavat perjantaina ysäribileiden merkeissä, jolloin esiintyjinä nähdään mm. ysäribuumin pioneeri, Radio Novan retroperjantaita luotsaava Matti Airaksinen sekä Hitmix:ltä tuttu, Suomen suosituin ysäri-DJ Oku Luukkainen.

Lauantaina pidetään festarifiilis korkealla, kun lavalle nousevat yleisön sydämet energiallaan valloittava, neljä Emma-ehdokkuutta kerännyt Mouhous sekä hurjat platinarajat rikkonut räppäri William.

-Molempiin päiviin julkaistaan vielä myöhemmin yhdet kiinnostusta varmasti herättävät artistit. Perjantai on kokonaan k-18, mutta lauantaille on myynnissä myös ikärajattomia lippuja, kertoo Arttu Toroi Osuuskauppa Suur-Savosta. Lauantaina alueella on erikseen anniskelualue K-18 ja erikseen ikärajaton alue. Liput festareille voi valita sen mukaan.

-Viime kesän Saimaa Sounds-tapahtuman jälkeen saimme runsaasti palautetta ja toiveita, että samantyyliset festarit järjestettäisiin myös tänä kesänä. Viime kesän tapahtuma oli onnistunut ja yleisö oli mielissään tapahtumapaikasta Saimaan rannalla. Päätimme heti, että Saimaa Sounds toteutuu myös tänä kesänä. Toki tälle vuodelle tapahtuman luonnetta hieman muutettiin ja lisäksi tapahtumaan tuotiin myös ikärajatonta tarjontaa summaa Osuuskauppa Suur-Savon toimialajohtaja Kai Nurmi.

Liput festareille ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa ja tapahtumasta lisätietoja löytyy osoitteessa www.saimaasounds.fi sekä Saimaa Sounds:n somekanavissa.

 

Lisätietoja:

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 0400 942 141

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 344 1493