Osuuskauppa Suur-Savo järjestää 18. kesäkuuta 2024 yhteistyössä Mikkelin Teatterin kanssa ennakkonäytöksen Naisvuoren kesäteatterin näytelmästä Helppo ero.

S-Etuhintaiset liput on ostettavissa Mikkelin Teatterin lipunmyynnistä sekä Lippu.fi:n verkkokaupasta ja myyntipisteistä, esimerkiksi Prisma Mikkelistä. Lipun hinta S-Etukortilla tiistaina 18.6. klo 18 esitettävään ennakkonäytökseen on 22,60 euroa (Lippu.fi:stä lisäksi tilausmaksu 1,50 €).

Helppo ero on nauruhermoja kutkuttava komedia, jonka rooleissa nähdään koomisen kova kvartetti: Mika Nuojua, Jukka Rasila, Pauliina Hukkanen ja Joonas Kääriäinen. Näytelmän ohjaa Pekka Laasonen.

Helppo ero on näytelmä Mika Laaksosta, ammattitaitoisesta eroterapeutista, jolla on kuitenkin yksi perustavanlaatuinen ongelma: vaikka hän auttaa työkseen ihmisiä pääsemään eroon jos jonkinmoisista asioista, ei hän itse tunnu pääsevän eroon yhtään mistään.

Lisätietoja Mikkelin teatterin virallisilta verkkosivuilta https://mikkelinteatteri.fi/ sekä teatterin some-kanavista.

Asiakasomistajille etuhinta useiden kesätapahtumien lipuista

− S-Etukortti kannattaa pitää matkassa mukana. Sillä saa hyviä etuja monista suosikkikohteista ja ‑tapahtumista myös kesällä. Tänä kesänä Mikkelin Naisvuoren kesäteatterin lisäksi S‑Etunäytöksiä on Koirakiven, Mäntyharjun ja Ristiinan kesäteattereissa. S-Etuhintaisia lippuja on tarjolla myös moniin kesän musiikkitapahtumiin ympäri Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta, kertoo asiakkuuspäällikkö Leena Vironen. − Kaikki kesäajan S-Etuhintaiset tapahtumat löytyvät osoitteesta suursavo.fi/kesaedut.

Osuuskauppa Suur-Savo tekee laajasti yhteistyötä toimialueen eri toimijoiden kanssa. Kulttuuri- ja tapahtumayhteistyön lisäksi osuuskauppa tukee erityisesti lasten ja nuorten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia mm. seurayhteistyön kautta. Osuuskauppa tukee vuositasolla eri kohteita noin 300 000 eurolla. 

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo, asiakkuuspäällikkö Leena Vironen, p. 050 330 6613, leena.vironen@sok.fi

Kokosimme yhteen Osuuskauppa Suur-Savon toimialueen suosikkikohteet ja -tapahtumat, joista saat S-Etukortilla hintaetua.

Pidä S-Etukortti matkassa mukana, sillä saat hyviä etuja monista suosikkikohteista ja -tapahtumista myös kesällä.


 

S-Etuhintaan kesäteatteriin

Kesäteatterit ympäri Etelä-Savoa valmistautuvat viihdyttämään kesävieraitaan. Ulkoilmakatsomot tuovat oman tunnelmansa kepeään teatteri-iltaan.


 

S-Etuhintaan konsertteja, kulttuuria ja festareita

Klassista musiikkia, rokkia tai vaikkapa hip hoppia. Suomen kesään kuuluvat ehdottomasti erilaiset konsertti-, kulttuuri- ja festivaalitapahtumat.

Ja mikä parasta, alla olevista tapahtumista pääsee nauttimaan S-Etukortilla edullisempaan hintaan:


 

S-Etuhintaan kesäleireilyä lapsille

Suositut lasten liikuntaleirit järjestetään Savonlinnassa Tanhuvaarassa ja lasten liikuntaleiri takaa kesäloman parhaat muistot!

 

Osuuskauppa Suur-Savon järjestämää Saimaa Food Festiä vietetään Mikkelipuistossa 23.–25. heinäkuuta. Jo perinteeksi muodostunut ruoka- ja juomatapahtuma kokoaa herkullisten makujen ystävät ruokien, panimotuotteiden, viinien ja hyvän musiikin äärelle. Tapahtuma on avoinna päivittäin klo 11–22 (ruokatarjoilu klo 11–21).

 

‒ Viime vuonna Saimaa Food Festillä oli toista kymmentä toimijaa esittelemässä tuotteitaan ja tänä vuonna on toiveena kasvattaa joukkoa edelleen. Myös tapahtuman kävijämäärä on kasvanut kesä kesältä. Tavoitteena on tänä vuonna houkutella paikalle 2000 vierasta päivässä, sanoo ryhmäpäällikkö Arttu Toroi Osuuskauppa Suur-Savolta.

 

Saimaa Food Festin pitopaikaksi on vakiintunut Mikkelipuisto. Tapahtuma järjestetään siellä nyt kolmannen kerran. Vehreä puisto on ainutlaatuinen festaripaikka, joka sijaitsee rantamaisemissa, vain kävelymatkan päässä Mikkelin torilta.

 

Tapahtuman kehittämistä on jatkettu edelleen viime vuoden kokemusten perusteella. Ohjelmaa on laajennettu ja livemusiikkia on tarjolla jokaisena festari-iltana. Tiistai-iltana alueella musisoi trubaduuri Timo Rautiainen. Keskiviikkoillan musiikista vastaa bilebändi Kylän Jätkät ja torstaina lavalle nousee bilebändi Unholan Pojat.

 

Näytteilleasettajille Early bird -hinta

 

Näytteilleasettajien kannattaa varata paikka pian, sillä heille on tarjolla Early bird -hinta helmikuun loppuun saakka. Myyntipaikan voi ostaa suoraan verkosta https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/mikkeli/kattaa-savon-tapahtumaravintolat/sivu/saimaa-food-fest-2024

 

 

Saimaa Food Festiin tulevista ravintoloitsijoista ja tapahtuman aikatauluista infotaan tarkemmin tapahtuman sometileillä ja Raflaamossa kevään aikana. Seuraa ilmoittelua!

 

Saimaa Food Fest 2024 | Kattaa Savon – Tapahtumaravintolat | Raflaamo.fi

 

 

Lisätietoja:

ryhmäpäällikkö Arttu Toroi, Osuuskauppa Suur-Savo, puh. +358 50 344 1493, arttu.toroi@sok.fi

Osuuskauppa Suur-Savon festarikesä-2024 pyörähtää käyntiin tuttuun tapaan Savonlinnassa St. Olaf Summerfestillä. Tapahtuma järjestetään perinteisesti kesäkuun toisena viikonloppuna, eli ensi kesänä 7.-8.6.2024, Savonlinnan Kirkkopuistossa. Mikkelissä St. Michel Summerfest järjestetään Mikkelipuistossa 18.-20.7.2024.

 

Savonlinnassa St. Olaf Summerfestin lavalle perjantaina 7.6. nousevat mm. Ylivoimainen-hitillä soittolistoille kivunnut Kuumaa sekä kestosuosikit Kake Randelin ja Arttu Wiskari. Lauantaina 8.6. illan vauhdista vastaavat Euroviisuista nousukiitoon lähtenyt koko kansan Käärijä sekä Teflon Brothers. Lauantain kolmas artisti julkaistaan alkuvuodesta.

 

Mikkelissä festariviikonloppu starttaa viimekesäiseen tapaan jo torstaina18.7., jolloin festarikansaa viihdyttävät iskelmä- ja tanssikansan kestosuosikit Yölintu sekä Etelä-Savon oma tähti Kake Randelin. Perjantaina 19.7. lavalle nousevat pitkän linjan artistitaivaan kiintotähti Kaija Koo sekä uudet, nuoremman polven starat Olli Halonen ja Evelina. Lauantaina 20.7. bilevaihdetta käännetään vielä pykälää isommalle, kun lavan valtaa Hugo, Teflon Brothers, BESS ja Käärijän cha cha cha.

 

‒ Viimekesäiset ennätykselliset kävijämäärät kertoivat, että molemmille tapahtumilla on tilausta ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa monien Etelä-Savon tapahtumien joukossa. Viime kesän palautteiden pohjalta molempia tapahtumia on jälleen kehitetty eteenpäin niin alueen, palveluiden kuin ohjelmankin puolesta. Mikkelissä isoin muutos vuoteen 2023 verraten on siirtyminen telttalavasta ison festarilavan käyttöön, kertoo ryhmäpäällikkö Arttu Toroi. ‒ Kaikki artistit päätettiin myös julkaista kerralla jo nyt, jotta kaikilla on hyvissä ajoin tiedossa, mitä tuleman pitää. Näin ollen lipun uskaltaa hyvillä mielin ostaa jo vaikka ennen vuodenvaihdetta, esimerkiksi hyödyntämällä vanhenevia Epassi-etuja, vinkkaa Toroi.

 

Summerfesteille ikäraja on 18 vuotta. Pääsylippujen ja VIP-pakettien myynti festivaaleille on juuri alkanut. Lippuja myy Lippu.fi. Isompia yritysten ryhmävarauksia voi tiedustella lisäksi Suur-Savon myyntipalvelusta, puh. 010 764 2000 (pvm/mpm) tai sales.suur-savo@sok.fi.

 

Molemmilla tapahtumilla on omat nettisivut: stolafsummerfest.fi ja stmichelsummerfest.fi. Tapahtumat löytyvät myös somesta: Fb St. Michel Summerfest, St. Olaf Summerfest ja Ig @st.summerfest

 

 

Lisätietoja:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo

p. 050 344 1493, arttu.toroi@sok.fi

Raskaamman musiikin ystäville suunnattu Saimaa Sounds goes Metal -festivaali valloittaa Mikkelipuiston jälleen ensi kesänä. Festivaalin järjestää Osuuskauppa Suur-Savo.

 

Festivaali on yksipäiväinen ja se pidetään perjantaina 26. heinäkuuta. Lauteille nousevat mikkeliläinen kovassa nosteessa oleva Deathropy, folk metal -yhtye Finntroll, metalli- ja konemusiikkia yhdistelevä Turmion Kätilöt sekä power metal -yhtye Stratovarius.

 

‒ Viimevuotinen raskaamman musiikin kokeilu toi runsaasti positiivista palautetta, vaikka sateinen sää sotkikin hieman itse tapahtumaa. Saamamme palautteen pohjalta samantyylistä tapahtumaa uskallettiin lähteä suunnittelemaan jo hyvissä ajoin ja tulevalle kesälle saimmekin oikeastaan juuri ne artistit, joita halusimmekin. Voisi sanoa jo nyt, että luvassa on siis huikea spektaakkeli, hehkuttaa ryhmäpäällikkö Arttu Toroi.

 

Portit tapahtumaan aukeavat klo 17.

 

Saimaa Sounds goes Metal -festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Pääsylippujen myynti festivaaleille on juuri alkanut. Lippuja myy Lippu.fi. Isompia yritysten ryhmävarauksia voi tiedustella lisäksi Suur-Savon myyntipalvelusta, puh. 010 764 2000 (pvm/mpm) tai sales.suur-savo@sok.fi.

 

 

 

Lisätietoja:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo

p. 050 344 1493, arttu.toroi@sok.fi

 

 

http://saimaasounds.fi/

Mobiilikahvila Cafe Stellassa ti 22.11.2022 klo 9-12

Tervetuloa saamaan opastusta S-mobiilin, ABC-mobiilin ja S-kaupan käyttöönotossa sekä
käytössä. Varaa mukaasi pankkitunnukset ja henkilötodistus (henkilökortti tai passi).

Tervetuloa!

Mikkelin raviradalla lauantaina 5.11.2022 kello 13 alkaen.

S-Etukortilla ilmainen sisäänpääsy ja hernekeittotarjoilu (tarjoilu klo 13.30-16.00 / 2000 annosta).

Oheisohjelmaa tarjolla:

Myös lapsille tarjolla mukavaa oheisohjelmaa:

Tervetuloa mukaan iloiseen koko perheen tapahtumaan!

S-ryhmä ja Marttaliitto ovat vuodesta 2017 lähtien järjestäneet Ässäkokki-kursseja eri puolilla Suomea. Maksuttomilla, 8–12-vuotiaille lapsille suunnatuilla Ässäkokki-kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista, kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa

Ässäkokki-ruokakurssi koululaisille Mikkelissä 24.10.2022 ja 25.10.2022

Ässäkokki-ruokakurssi sisältää lapsille ja nuorille sopivan keittiöopetuksen, ruokailun sekä loppusiivouksen. Kurssin aikana kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat Ässäkokki reseptivihkosen kotiin vietäväksi. Teemme ruokia, joita on helppo valmistaa myös itse kotona.

Tietoa ruokakurssista

• Kurssi järjestetään MA 24.10. klo 10–13 sekä TI 25.10. klo 10-13
• Kurssit pidetään Savon marttojen tiloissa Mikkelissä, Hallituskatu 7 A 1, 3 kerros
• Kurssi on maksuton. Kurssin yhteistyökumppani on Osuuskauppa Suur-Savo.

Muuta huomioitavaa
• Ota kurssille mukaan esiliina ja sisäkengät.
• Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Kurssille voi ilmoittautua https://www.martat.fi/savo/tapahtumat/ 

Liikunnallinen Let’s Move tapahtuma Mikkelissä ja Savonlinnassa!

Let’s Move Mikkeli, Mikkelipuistossa lauantaina 21. toukokuuta klo 10 alkaen. Tapahtumissa ohjattuja non stop-jumppia! S-Etukortilla osallistumismaksu tapahtumaan 18€ (norm. 20€), joka sisältää ohjatut non stop -jumppatuokiot, vyölaukun, tuotekassin sekä osallistumisen arvontoihin.

Let’s Move Savonlinna siirtyi toukokuulta kesäkuulle. Let’s Move Savonlinna, Kyrönniemen nurmikentällä lauantaina 18.6.

Lue lisää tapahtumista ja ilmoittaudu mukaan Savonlinnaan tästä ja Mikkeliin tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Saimaa Sounds vietetään jälleen Mikkelipuistossa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, 29.-30.7.2022. Toista kertaa järjestettävät festarit alkavat perjantaina ysäribileiden merkeissä, jolloin esiintyjinä nähdään mm. ysäribuumin pioneeri, Radio Novan retroperjantaita luotsaava Matti Airaksinen sekä Hitmix:ltä tuttu, Suomen suosituin ysäri-DJ Oku Luukkainen.

Lauantaina pidetään festarifiilis korkealla, kun lavalle nousevat yleisön sydämet energiallaan valloittava, neljä Emma-ehdokkuutta kerännyt Mouhous sekä hurjat platinarajat rikkonut räppäri William.

-Molempiin päiviin julkaistaan vielä myöhemmin yhdet kiinnostusta varmasti herättävät artistit. Perjantai on kokonaan k-18, mutta lauantaille on myynnissä myös ikärajattomia lippuja, kertoo Arttu Toroi Osuuskauppa Suur-Savosta. Lauantaina alueella on erikseen anniskelualue K-18 ja erikseen ikärajaton alue. Liput festareille voi valita sen mukaan.

-Viime kesän Saimaa Sounds-tapahtuman jälkeen saimme runsaasti palautetta ja toiveita, että samantyyliset festarit järjestettäisiin myös tänä kesänä. Viime kesän tapahtuma oli onnistunut ja yleisö oli mielissään tapahtumapaikasta Saimaan rannalla. Päätimme heti, että Saimaa Sounds toteutuu myös tänä kesänä. Toki tälle vuodelle tapahtuman luonnetta hieman muutettiin ja lisäksi tapahtumaan tuotiin myös ikärajatonta tarjontaa summaa Osuuskauppa Suur-Savon toimialajohtaja Kai Nurmi.

Liput festareille ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa ja tapahtumasta lisätietoja löytyy osoitteessa www.saimaasounds.fi sekä Saimaa Sounds:n somekanavissa.

 

Lisätietoja:

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 0400 942 141

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 344 1493