Osuuskauppa Suur-Savon vuoden 2024 kummitaiteilija on Salmelan vuoden nuori taiteilija, ukrainalainen Kateryna Yehorova. Kummitaiteilijan valinta on osa Taidekeskus Salmelan ja Osuuskauppa Suur-Savon pitkäaikaista yhteistyötä. Vuosittain jaettavalla Kummitaiteilijastipendillä tuetaan nuorten taiteilijoiden työtä.

 Salmelan vuoden nuori taiteilija on ukrainalainen Kateryna Yehorova, joka tekee taidegrafiikkaan viittaavia guassimaalauksia. Kerronnallinen kuvailmaisu sekä illanhämystä ja satukirjoista muistuttava väripaletti luovat maalauksiin tunnistettavan ja harmonisen tyylin. Teosten lähtökohta on taiteilijan oma havainto ympäristöstään; usein maalausten maisemat ja tilat ovat tunnistettavia, todellisia paikkoja.

Yehorova asuu Odessan kaupungissa Ukrainassa. Vuoden 2023 ajan hän oli residenssissä Taidekeskus Salmelassa.

− Osuuskaupan yksi tehtävä on tukea oman toimialueen elinvoimaisuutta ja alueen tapahtumien tukeminen on osa tätä työtä. Taidekeskus Salmela tunnetaan ympäri Suomea. Se on Etelä-Savon kulttuuritarjonnassa merkittävä kohde, joka tuo alueelle tuhansia vierailijoita joka kesä, sanoo Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja, kauppaneuvos Ari Miettinen.

 − Taidekeskus Salmelan kulttuurityö ei olisi mahdollista ilman yhteistyökumppaneitamme. Osuuskauppa Suur-Savo on pitkäaikaisempia tukijoitamme, ja Kummitaiteilijastipendit ovat auttaneet kymmeniä nuoria taiteilijoita urallaan eteenpäin. Yhteistyö näyttää, että Etelä-Savossa on aitoa kulttuurimyönteisyyttä myös yksityisellä sektorilla, ja tästä olemme erittäin kiitollisia, sanoo Taidekeskus Salmelan toiminnanjohtaja, konsuli Tuomas Hoikkala.

 Kummitaiteilijan stipendi luovutetaan lauantaina 8. kesäkuuta Taidekeskus Salmelan avajaisissa.

 

S-Etuhintaisia lippuja Salmelan konsertteihin

 Kesällä 2024 S-Etukortilla myönnetään viiden euron alennus kolmeen Taidekeskus Salmelan konserttiin:

Alennuksen saa koodilla ”suursavo” Salmelan verkkokaupassa (100 ensimmäistä lippua/konsertti).

− S‑Etuhintaisia lippuja on tarjolla myös moniin muihin kesän tapahtumiin ympäri Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta. Esimerkiksi kesäteattereissa Mikkelin Naisvuorella, Koirakivessä, Mäntyharjulla ja Ristiinassa on S‑Etunäytökset, joihin on edullisempi pääsylippu S‑Etukortilla, kertoo asiakkuuspäällikkö Leena Vironen. − Kaikki kesäajan S-Etuhintaiset tapahtumat löytyvät osoitteesta suursavo.fi/kesaedut.

Osuuskauppa Suur-Savo tekee laajasti yhteistyötä toimialueen eri toimijoiden kanssa. Kulttuuri- ja tapahtumayhteistyön lisäksi osuuskauppa tukee erityisesti lasten ja nuorten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia mm. seurayhteistyön kautta. Osuuskauppa tukee vuositasolla eri kohteita noin 300 000 eurolla.

 

Lisätietoja:    

Osuuskauppa Suur-Savo
Ari Miettinen
toimitusjohtaja, kauppaneuvos
p. 050 531 9550

Taidekeskus Salmela
Tuomas Hoikkala
toiminnanjohtaja, konsuli
p. 0400 656 432

www.taidekeskussalmela.fi/konsertit

www.suursavo.fi/kesaedut

Kokosimme yhteen Osuuskauppa Suur-Savon toimialueen suosikkikohteet ja -tapahtumat, joista saat S-Etukortilla hintaetua.

Pidä S-Etukortti matkassa mukana, sillä saat hyviä etuja monista suosikkikohteista ja -tapahtumista myös kesällä.


 

S-Etuhintaan kesäteatteriin

Kesäteatterit ympäri Etelä-Savoa valmistautuvat viihdyttämään kesävieraitaan. Ulkoilmakatsomot tuovat oman tunnelmansa kepeään teatteri-iltaan.


 

S-Etuhintaan konsertteja, kulttuuria ja festareita

Klassista musiikkia, rokkia tai vaikkapa hip hoppia. Suomen kesään kuuluvat ehdottomasti erilaiset konsertti-, kulttuuri- ja festivaalitapahtumat.

Ja mikä parasta, alla olevista tapahtumista pääsee nauttimaan S-Etukortilla edullisempaan hintaan.


 

S-Etuhintaan kesäleireilyä lapsille

Suositut lasten liikuntaleirit järjestetään Savonlinnassa Tanhuvaarassa ja lasten liikuntaleiri takaa kesäloman parhaat muistot!

 

Hyödynnä mobiilikuponkiedut S-mobiilistasi!

S-mobiili on asiakasomistajan oma sovellus, jossa S-Etukortti, kauppa ja pankki kulkevat kätevästi aina mukanasi.


Ravintola Greeneristä S-mobiilikupongilla Reuben sandwich ja valitsemasi virvoitusjuoma 19 € (norm. 22,10 €). Voimassa 16.6.2024 saakka.

Parturi-kampaamo Hiusässästä S-mobiilikupongilla kaikki GHD- laitteet ja tarvikkeet -30% .Tarjouksen voi hyödyntää yhdellä ostokerralla  20.5-2.6.2024 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin.

Sokos Mikkelistä S-mobiilikupongeilla:
– normaalihintaiset Phytomer-tuotteet -30%. Yksi ostokerta. Etu
voimassa VAIN Sokos Mikkelissä 27.5.-9.6.2024
– normaalihintaiset Lierac-tuotteet -30%. Yksi ostokerta. Etu voimassa VAIN Sokos Mikkelissä. 27.5.-9.6.2024
– normaalihintaiset Murad-tuotteet -30%. Yksi ostokerta. Etu voimassa VAIN Sokos Mikkelissä. 27.5.-9.6.2024

Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista, S-marketeista, Saleista ja ABC marketeista S-mobiilikupongilla 27.5.-2.6.2024 valitsemasi grillimakkara -20%. Yksi tuote/kuponki. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.

Bistro Sisun S-mobiilikupongilla arkilounas 10 € (norm. 13,50 €). Lounas on tarjolla Bistro Sisussa klo 11-13. Yksi etu / kuponki. Voimassa 1.6.-28.6.2024

Rosso Pizza Mikkelistä S-mobiilikupongilla Kebab tai Kanakebab-pizza 10 € (norm. 15,90 €). Yksi etu per kuponki. Voimassa 1.6.-30.6.2024

Babista Mikkelistä S-mobiilikupongilla Babista Salde 10 € (norm, 13.90 €). Yksi etu per kuponki. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Voimassa 1.6.-30.6.2024

PizzaBuffa Mikkelistä S-mobiilikupongilla:
– Jälkiruokasirkus 3,50 € (norm. 4,50 €) buffaruokailun yhteydessä. Sirkus on tarjolla ma-to koko päivän ajan. Voimassa 1.6.-30.6.2024
– Valkosipulileipä 4 € (norm. 5,40€). Yksi tarjous/kuponki. Voimassa 1.6.-30.6.2024

Sokos Savonlinnan Hyvä Olo parturi-kampaamosta S-mobiilikupongilla Wella-hoito palvelun yhteydessä -50%. Voimassa 1.6.-30.6.2024

Amarillo Mikkelistä S-mobiilikupongilla kaksi Amarillo Big Burgeria ja kaksi Junior Burgeria yhteensä 50 € (norm. 68,80 €). Saatavilla myös gluteenittomana. 1 etu/kuponki. Voimassa 2.-3.6.2024

Cafe Stellasta S-mobiilikupongilla iso jäälatte 4,00 € (norm. 4,20 €). Voimassa Cafe Stellassa 3.6-16.6.2024. Ei voi yhdistää muihin etuihin. 1 kpl/kuponki.

Sokos Mikkelin Hyvä olo-kampaamosta S-mobiilikupongilla kaikki normaalihintaiset Hairlust tuotteet -30% kertaostos. Voimassa 3.-9.6.2024 Ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin.

Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista S-mobiilikupongilla valitsemasi lelu -20 %. Yksi tuote /kuponki. Etu voimassa 3.-30.6.2024.

Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista, S-marketeista, Saleista ja ABC marketeista S-mobiilikupongilla valitsemasi jäätelö -20%. Yksi tuote/kuponki. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin. Voimassa 3.-30.6.2024

Mikio Kitchen & Barissa S-mobiilikupongilla päivän lounas 10 € (norm. 13,50 €). Lounas tarjolla ma – pe klo 11 – 14. Yksi etu / kuponki. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 6.6.-21.6.2024

Cafe Stellasta S-mobiilikupongilla latte 3,50 € (norm. 3,90 €). Voimassa 17.6-30.6.2024. Ei voi yhdistää muihin etuihin. 1 kpl/kuponki.

Mikio Kitchen & Barissa S-mobiilikupongilla Gochujang orange chicken 15 € (norm. 23 €). Yksi etu / kuponki. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 22.6.-15.8.2024

 


S-MOBIILILLA VOIT:

NÄIN ALOITAT:

Saat S-mobiilin käyttöösi joko S-Pankin tai minkä tahansa muun pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kunhan kuulut asiakasomistajatalouteen.

S-Pankin palvelut saat S-mobiiliin, kun sinulla on S-Pankissa tili ja verkkopankkitunnukset. Turvallisuussyistä S-mobiilin voi ottaa käyttöön vain Suomessa.

Osuuskauppa Suur-Savo tarjoaa kesällä 2024 S-Etuhintaisia lippuja Savonlinnan Oopperajuhlille.

Asiakasomistajahinnat ovat saatavilla seuraaviin Oopperajuhlien esityksiin: Prahan kansallisoopperan Myyty Morsian to 1.8., Kaija Saariahon Adriana Mater pe 2.8. sekä Waltteri Torikan juhlakonsertti la 3.8.

S-Etuhintaiset liput ovat ostettavissa 20.5.–16.6. Lippu.fi:n toimipisteissä ja Oopperajuhlien Lipputoimistossa S-Etukorttia näyttämällä. Lue lisää täältä.

Lippujen hinnat S-Etunäytöksiin

− S‑Etuhintaisia lippuja on tarjolla myös moniin muihin kesän musiikkitapahtumiin ympäri Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta. Kesäteattereissa Mikkelin Naisvuorella, Koirakivessä, Mäntyharjulla ja Ristiinassa on S-Etunäytökset, joihin niin ikään on edullisempi pääsylippu S‑Etukortilla, kertoo asiakkuuspäällikkö Leena Vironen. − Kaikki kesäajan S-Etuhintaiset tapahtumat löytyvät osoitteesta suursavo.fi/kesaedut.

Osuuskauppa Suur-Savo tekee laajasti yhteistyötä toimialueen eri toimijoiden kanssa. Kulttuuri- ja tapahtumayhteistyön lisäksi osuuskauppa tukee erityisesti lasten ja nuorten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia mm. seurayhteistyön kautta. Osuuskauppa tukee vuositasolla eri kohteita noin 300 000 eurolla.

 

Lisätietoja: Osuuskauppa Suur-Savo, asiakkuuspäällikkö Leena Vironen, p. 050 330 6613, leena.vironen@sok.fi

Hei juuri valmistunut! Liity nyt Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajaksi S-Pankin palvelupisteeseen Kauppakeskus Stella, Mikkeli, Prisma Pieksämäki tai Prisma Savolinnna.

Liittymislahjaksi lippu festareille tai ylioppilaslakki ja äidille rintalyyra

Kampanja voimassa 2.5.-1.6.2024

Lue lisää asiakasomistajuudesta s-kanava.fi

Hyödynnä mobiilikuponkiedut S-mobiilistasi!

S-mobiili on asiakasomistajan oma sovellus, jossa S-Etukortti, kauppa ja pankki kulkevat kätevästi aina mukanasi.


Cafe Stellasta iso jäälatte 3,50 € (norm. 4,20). Voimassa 29.4.-12.5.2024

Prisma Mikkeli, Savonlinna, Pieksämäki. Valitsemasi pyöräilytarvike -20%. Yksi tuote /kuponki. Ei koske polkupyöriä. Voimassa 1.-26.5.2024

Babista Mikkelistä, Babista ranuilla 10 € (norm. 14,90 €) Yksi etu per kuponki. Ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin. Voimassa toukokuun 2024.

Rosso Pizza Mikkelissä kaksi Al Capone -pizzaa yhden hinnalla 12,90 € (norm. 25,80 €). Yksi etu per kuponki. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 1.-31.5.2024

Savonlinnan Sokoksen Hyvä Olo parturi-kampaamosta, värin tai permanentin yhteydessä kulmien muotoilu ja värjäys veloituksetta (arvo 10 €). Ei voi yhdistää muihin etuihin. 1 etu/kuponki. voimassa 2.-31.5.2024

Sokos Mikkelistä, valitsemasi normaalihintainen kauneuden tuote -20%. Voimassa 6.-12.5.2024

Sokos Mikkelistä, valitsemasi normaalihintainen pukeutumisen tuote -20%. Voimassa 6.-9.5.2024

Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista, S-marketeista, Saleista ja ABC marketeista valitsemasi talous- tai WC-paperi -20%. Yksi tuote/kuponki. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin. Voimassa 6.-12.5.2024

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä. Tilipäivänä 10.5. hotelliaamiainen 10 € (norm. 15€). Voimassa vain 10.5.2024

Presso Savonlinnasta tai Cafe Mertalasta voisilmäpulla ja kahvi 3,50 € (norm. 5,60 €). Etu voimassa vain pe 10.5.

Babista Mikkelistä Babista Premium 10 € (norm. 16,90 €). Yksi etu / kuponki. Voimassa vain Tilipäivänä perjantaina 10.5.2024

Frans & Michellessä tilipäivän kunniaksi kauden maukkain alkuruoka, parsakeitto vain 10 €! (norm. 12,90 €). Voimassa 10.5.2024

Ravintola Majakasta Lohta ja parsaa 30 € (norm. 32 €). Paistettua kirjolohta, grillattuja jättirapuja, hollandaisekastiketta, vihreää parsaa, kevätsipuliöljyä. Voimassa 13.-31.5.2024


S-MOBIILILLA VOIT:

NÄIN ALOITAT:

Saat S-mobiilin käyttöösi joko S-Pankin tai minkä tahansa muun pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kunhan kuulut asiakasomistajatalouteen.

S-Pankin palvelut saat S-mobiiliin, kun sinulla on S-Pankissa tili ja verkkopankkitunnukset. Turvallisuussyistä S-mobiilin voi ottaa käyttöön vain Suomessa.

Hyödynnä mobiilikuponkiedut S-mobiilistasi!

S-mobiili on asiakasomistajan oma sovellus, jossa S-Etukortti, kauppa ja pankki kulkevat kätevästi aina mukanasi.


Prisma Mikkelistä valitsemasi sukset, sauvat ja monot -30 %, kertostos. Etu voimassa 8.3.-14.4.2024

Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista valitsemasi jalkine -20 %. Yksi pari /kuponki. Etu voimassa 1.-14.4.2024.

Hesburger Prisma Mikkelissä Kanatortilla-ateria 8,50 € (norm. 10 €). Max. 2 ateriaa / kuponki. Voimassa 1.-14.4.2024.

Cafe Stellasta cappuccino 3 € (norm. 3,40 €). Voimassa 1.-14.4.2024

Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista, S-marketeista, Saleista ja ABC-marketeista valitsemasi kahvi -20%. Yksi tuote/kuponki. Voimassa 1.-7.4.2024

Rosso Pizza Mikkelissä kaksi Pizzlaa yhden hinnalla 12,90 € (norm. 25,80 €). Ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin. Yksi etu per kuponki. Voimassa 1.-30.4.2024

Babista Mikkelistä Banh Mi annos 10 € (norm, 13.90 €). Yksi etu per kuponki. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Voimassa 1.-30.4.2024

Savonlinnan Sokoksen Hyvä Olo parturi-kampaamosta Hiusten leikkauksen yhteydessä pesu veloituksetta (Arvo 5€). Ei voi yhdistää muihin etuihin. 1 etu/kuponki. Voimassaolo 1.-30.4.2024.

UKKO Bistro & Delistä kaksi kanakoria yhden hinnalla (norm. 10 €/annos). 1 etu/kuponki. Voimassa 2.-4.4.2024

Ravintola Majakasta jälkiruoka ruokalistalta -15 %. Max. 2 etua / kuponki. Voimassa 2.-4.4.2024

Sokos Mikkelissä erä Ole Henriksen -tuotteita -40%. Yksi ostokerta. Voimassa 2.-14.4.2024

Cafe Mertalassa kahvi ja päivän pulla 4 € (norm. 5,60 €). Yksi etu / kuponki. Kuponki on voimassa 2.-30.4.2024.

Cafe Stellasta suodatinkahvi tai tee ja päivän pulla 4 € (norm. 5,70 €). Voimassa 15.-28.4.2024

Rosso Express Prisma Savonlinnassa pizzat -15%. Yksi etu per kuponki. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Voimassa 15.-20.4.2024

UKKO Bistro & Delissä ruokailevan aikuisen seurassa kaikki lasten annokset 5 €/kpl (norm. 11-14 €/kpl). Max. 2 etua/kuponki. Voimassa 20.4.2024

 


S-MOBIILILLA VOIT:

NÄIN ALOITAT:

Saat S-mobiilin käyttöösi joko S-Pankin tai minkä tahansa muun pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kunhan kuulut asiakasomistajatalouteen.

S-Pankin palvelut saat S-mobiiliin, kun sinulla on S-Pankissa tili ja verkkopankkitunnukset. Turvallisuussyistä S-mobiilin voi ottaa käyttöön vain Suomessa.

Auto puhtaaksi 24 h!

Maksa pesu kätevimmin ABC-mobiililla ja edullisimmin yöllä!

ABC CarWash YÖPESU klo 22-06 -40%

ABC Carwashin pesupaikassa peset autosi ympäristöystävällisesti. Pesupaikat ovat nykyaikaisia ja siistejä ja sijaitsevat Mikkelissä Tuukkalan ja Pitkäjärven ABC-asemien yhteydessä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa Prisman pihassa. Autopesuista saa luonnollisesti Bonusta ja niissä käy myös S-Business -kortti. Autopesujen pesuvaihtoehdot ja hinnat voit tarkistaa ABC-mobiilista. Sieltä voit tarkistaa myös kunkin pesupaikan jonotilanteen jonokamerasta.

—-

HINNASTO

Premiumpesu 34,90
Tehostettu esipesu, vaahto, korkeapaine + yhdistelmä pyöränpesu, pehmoharja, Shinetecs maalipintaa hoitava vaha, kuivaus

Loistopesu 29,90
Tehostettu esipesu, vaahto, korkeapaine + yhdistelmä pyörän- pesu, pehmoharja, RainTecs vettä ja likaa hylkivä vaha, kuivaus.

Peruspesu 19,90
Esipesu, vaahto, korkeapaine + yhdistelmä pyöränpesu, pehmoharja, kuivaus

Harjaton pesu 21,90
Tehostettu esipesu, vaahto, korkeapaine+ harjaton pyörän- pesu, harjaton pesu, kuivaus.

Suksiboxipesu 20,00
Esipesu, vaahto, korkeapaine + yhdistelmä pyöränpesu, pehmoharja, kuivaus

Pickup-pesu 20,00
Esipesu, vaahto, korkeapaine + yhdistelmä pyöränpesu, pehmoharja, kuivaus.

—-

ABC Tuukkala Mikkeli
ABC Pitkäjärvi Mikkeli
ABC Carwash Prisma Pieksämäki
ABC Carwash Prisma Savonlinna

Hyödynnä mobiilikuponkiedut S-mobiilistasi!

S-mobiili on asiakasomistajan oma sovellus, jossa S-Etukortti, kauppa ja pankki kulkevat kätevästi aina mukanasi.


Sokos Mikkelistä kaikki Mossa -tuotteet -30%.
Etu voimassa 19.2.-3.3.2024

Sokos Mikkelistä yksi normaalihintainen kodin, tai pukeutumisen tuote -20%. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu voimassa 21.2.-3.3.2024.

Cafe Stellasta iso cappuccino 3 € (norm. 3,90 €). Voimassa 26.2.-10.3.2024

UKKO Bistro & Delissä ruokailevan aikuisen seurassa kaikki lasten annokset 5 €/kpl (norm. 11-14 €/kpl). Voimassa 26.2.-3.3.2024

UKKO Bistro & Delistä –15% laskun loppusummasta. 1 etu/kuponki. Voimassa. 1.-15.3.2024

UKKO Bistro & Delissä kaikki Ukon burgerit 15 € (norm. 22 €). Max. 2 etua/kuponki. Voimassa 11.3.-14.3.2024

Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista, S-marketeista, Saleista ja ABC marketeista 26.2.- 3.3.2024 valitsemasi jauheliha-20%. Yksi tuote/kuponki. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.

Babista Mikkelistä Babista Gyros 10 € (norm. 13,90 €). Yksi etu per kuponki. Voimassa 1.3.-31.3.2024

Hius- ja kauneuskeskus Loisteesta saat yhdestä normaalihintaisesta Goldwell hoito- tai muotoilutuotteesta -20% alennuksen 1.-31.3.2024. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista valitsemasi normaalihintainen vaate -20 %. Yksi tuote /kuponki. Etu voimassa 1.-31.3.2024.

PizzaBuffa Mikkelistä pizzan ostajalle kastikeraita veloituksetta (norm. 1 €). 1 etu / kuponki. Etu voimassa 4.3.-17.3.2024

Prisma Savonlinnassa kaikki kauneuden – ja hyvinvoinnin tuotteet -20% yksiostoskerta/ 2 tuotetta. Koskee henkilökohtaisen hygienia, kasvojen ja vartalon hoitoa, deot, hiusten muotoilutuotteita, kampaamotuotteita, meikkejä, tuoksuja, kosmetiikkaa, aurinko-ja lukulaseja, terveystuotteita ja urheiluravinteita. Etu voimassa 6.-10.3.2024

Rosso Pizza Mikkelissä kaksi Pollo BBQ pizzaa yhden hinnalla 14,90 € (norm. 29,80 €). Yksi etu / kuponki. Voimassa 11.3.-31.3.2024


S-MOBIILILLA VOIT:

NÄIN ALOITAT:

Saat S-mobiilin käyttöösi joko S-Pankin tai minkä tahansa muun pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kunhan kuulut asiakasomistajatalouteen.

S-Pankin palvelut saat S-mobiiliin, kun sinulla on S-Pankissa tili ja verkkopankkitunnukset. Turvallisuussyistä S-mobiilin voi ottaa käyttöön vain Suomessa.

Osuuskauppa Suur-Savo järjestää 18. kesäkuuta 2024 yhteistyössä Mikkelin Teatterin kanssa ennakkonäytöksen Naisvuoren kesäteatterin näytelmästä Helppo ero.

S-Etuhintaiset liput on ostettavissa Mikkelin Teatterin lipunmyynnistä sekä Lippu.fi:n verkkokaupasta ja myyntipisteistä, esimerkiksi Prisma Mikkelistä. Lipun hinta S-Etukortilla tiistaina 18.6. klo 18 esitettävään ennakkonäytökseen on 22,60 euroa (Lippu.fi:stä lisäksi tilausmaksu 1,50 €).

Helppo ero on nauruhermoja kutkuttava komedia, jonka rooleissa nähdään koomisen kova kvartetti: Mika Nuojua, Jukka Rasila, Pauliina Hukkanen ja Joonas Kääriäinen. Näytelmän ohjaa Pekka Laasonen.

Helppo ero on näytelmä Mika Laaksosta, ammattitaitoisesta eroterapeutista, jolla on kuitenkin yksi perustavanlaatuinen ongelma: vaikka hän auttaa työkseen ihmisiä pääsemään eroon jos jonkinmoisista asioista, ei hän itse tunnu pääsevän eroon yhtään mistään.

Lisätietoja Mikkelin teatterin virallisilta verkkosivuilta https://mikkelinteatteri.fi/ sekä teatterin some-kanavista.

Asiakasomistajille etuhinta useiden kesätapahtumien lipuista

− S-Etukortti kannattaa pitää matkassa mukana. Sillä saa hyviä etuja monista suosikkikohteista ja ‑tapahtumista myös kesällä. Tänä kesänä Mikkelin Naisvuoren kesäteatterin lisäksi S‑Etunäytöksiä on Koirakiven, Mäntyharjun ja Ristiinan kesäteattereissa. S-Etuhintaisia lippuja on tarjolla myös moniin kesän musiikkitapahtumiin ympäri Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta, kertoo asiakkuuspäällikkö Leena Vironen. − Kaikki kesäajan S-Etuhintaiset tapahtumat löytyvät osoitteesta suursavo.fi/kesaedut.

Osuuskauppa Suur-Savo tekee laajasti yhteistyötä toimialueen eri toimijoiden kanssa. Kulttuuri- ja tapahtumayhteistyön lisäksi osuuskauppa tukee erityisesti lasten ja nuorten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia mm. seurayhteistyön kautta. Osuuskauppa tukee vuositasolla eri kohteita noin 300 000 eurolla. 

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo, asiakkuuspäällikkö Leena Vironen, p. 050 330 6613, leena.vironen@sok.fi