Ostoskärryralli-arvonta


Säännöt

  1. Osallistuminen ja osallistumisoikeus

Arvonnan järjestää Osuuskauppa Suur-Savo 27.1.–28.2.2021. Arvontaan osallistutaan Sale Nuijamiehen Facebook-sivustolla kommentoimalla arvontajulkaisua. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 2 minuuttia Ostoskärryralli-ostosaikaa Sale Nuijamieheen.

  1. Arvonta-aika

Ostoskärryralli-arvonta järjestetään Sale Nuijamiehen Facebook-sivustolla 27.1.–28.2.2021. Arvonta-aika on 27.1.–28.2.2021. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan viimeistään 5.3.2021 mennessä. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Ostoskärryrallin ajankohdan järjestäjä sopii kilpailun voittajan kanssa.

  1. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat yksityishenkilöt, jotka täyttävät osallistumisen alaikärajan: 18 vuotta. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Osuuskauppa Suur-Savon työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Ostoskärryralli järjestetään Sale Nuijamiehen tiloissa: Jääkärinkatu 14B, 50100 Mikkeli

Voittaja osallistuu Ostoskärryralliin ja saa kahden (2) minuutin aikana kerätä ostoskärryyn mahdollisimman paljon tuotteita Sale Nuijamiehessä.

Voittajalla on kaksi (2) minuuttia aikaa kerätä yhteen (1) Salen ostoskärryyn niin paljon päivittäistavaratuotteita kuin ehtii. Vain 1 sama tuote/tuoteryhmä.

Käyttötavaratuotteet on rajattu palkinnon ulkopuolelle. Ostoskärryralli ei koske myöskään alkoholi- ja tupakkatuotteita ja nikotiinivalmisteita. Ostoskärryralli videokuvataan, ja sisältö voidaan julkaista Sale Nuijamiehen ja Osuuskauppa Suur-Savon Facebook ja Instagram-sivuilla. Kilpailun järjestäjä osoittaa ostosrallin aloituspaikan.

Ostoskärryrallia ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi eikä luovuttaa ulkopuoliselle henkilölle.

  1. Yleistä

Osuuskauppa Suur-Savo maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Kilpailun järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä järjestämään voittajan kanssa järjestäjän ehdottamana aikana, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja Osuuskauppa Suur-Savolla on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Tällainen tilanne voi syntyä, jos kilpailun järjestäjä ei saa yhteystietoja palkinnon Ostoskärryrallin sopimista varten.

Osuuskauppa Suur-Savolla on oikeus julkistaa arvonnan voittaja viestinnässään. Voittajan nimi voidaan julkaista Osuuskauppa Suur-Savon medioissa. Osuuskauppa Suur-Savo rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon arvoon. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Emme vastaa tietoteknisistä esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä. Pidätämme oikeuden käyttää osallistujien ehdottamia tekstejä viestinnässämme.

Osuuskauppa Suur-Savo ei varmenna osallistuneiden henkilöllisyyttä. Tietosuojaseloste: https://suursavo.fi/henkilorekisterit/kilpailu-ja-arvonta/