Vältä ruuhkat tai tilaa verkosta – Osuuskauppa Suur-Savon myymälät palvelevat juhannuksena laajoin aukioloajoin


17.6.2021

Osuuskauppa Suur-Savon ruokakaupat palvelevat juhannusviikolla jälleen ennätyksellisen laajoin aukioloajoin, ja ostoksille pääsee Prisma Mikkelissä jopa kellon ympäri. Hyvä vaihtoehto juhannusostoksille on myös ruoan verkkokauppa, josta oma toimitusaika kannattaa varata hyvissä ajoin.

Torstai on perinteisesti juhannusviikon kiireisin päivä ruokakaupoissa. Ruuhkat voi välttää käymällä kaupassa jo alkuviikosta tai hyödyntämällä laajoja aukioloaikoja. Osuuskaupan Suur-Savon myymälöissä rauhallisimmat tunnit ovat varhain aamulla, myöhään illalla ja yöllä.

”Juhannusviikolla Prisma Mikkeli pitää ovensa auki kellon ympäri maanantaista klo 7 alkaen aina perjantaihin klo 21 asti. Prisma Pieksämäki ja Savonlinna palvelevat maanantaista torstaihin 21.-24.6. klo 7-24, juhannusaattona klo 7-21 sekä juhannuspäivänä ja sunnuntaina klo 9-21. Muutkin myymälämme ovat auki laajoin aukioloajoin. Kovan kysynnän vuoksi aukioloaikoja on pidennetty myös mökkipaikkakunnilla, esimerkiksi Sale Hurissalo palvelee juhannusaattona sekä juhannuspäivänä ympäri vuorokauden. Myös S-marketit Juva, Ristiina, Mäntyharju ja Rantakylä ovat laajentaneet aukioloaikojaan juhannusviikolla ja palvelevat maanantaista torstaihin klo 7-24. Muut Suur-Savon S-marketit ja Sale-myymälät palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaan. Kaikki myymälämme ABC-asemat mukaan lukien ovat auki läpi juhannuksen, eli ostoksille pääsee myös juhannuslauantaina”, kertoo Suur-Savon marketkaupan toimialajohtaja Satu Nieminen.

Hyvä vaihtoehto on myös juhannusruokien tilaaminen verkosta, joko omasta lähikaupasta tai vaikkapa mökkipaikkakunnan myymälästä. Verkkokaupan palveluita tarjoavat Osuuskauppa Suur-Savon alueella myymälät Prisma Mikkeli, Prisma Savonlinna sekä S-market Urpola Mikkelissä osoitteessa foodie.fi ja Prisma Pieksämäki osoitteessa s-kaupat.fi. Prisma Savonlinnan verkkokauppaostokset voi noutaa myymälän lisäksi myös etänoutopisteeltä ABC Savonlinnasta.

”Nostamme verkkokauppojemme kapasiteettia pyhien alla, mutta tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä myös kysyntää on runsaasti. Kotiinkuljetus- ja noutoajat tulevat varattavaksi pääsääntöisesti viikkoa ennen haluttua ajankohtaa”, Satu Nieminen sanoo.

Juhannuksen ruokapöydän perinteisten tarjottavien lisäksi Satu Nieminen suosittelee ostamaan paikallisten lähituottajien tuotteita, joiden valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Oman juhannuskaupan aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta www.s-kanava.fi/asiakasomistaja/etu-ja-bonuspaikat. Ruoan verkkokauppojen palvelua tarjoavat myymälät sekä vapaat toimitusajat voi tarkistaa myymälästä riippuen joko osoitteesta www.foodie.fi ja www.s-kaupat.fi.

 

Lisätietoja:

Satu Nieminen
marketkaupan toimialajohtaja
Osuuskauppa Suur-Savo
satu.nieminen@sok.fi
p. 0505170374