Vältä ruuhkat jouluostoksilla – Osuuskauppa Suur-Savon toimipisteet palvelevat laajoilla aukioloajoilla


15.12.2021

Koronatilanteen vuoksi myös tänä jouluna on järkevää välttää ruuhkia mahdollisuuksien mukaan. Osuuskauppa Suur-Savon ruokakauppojen laajoilla aukioloajoilla halutaan mahdollistaa asiakkaille jouluostosten tekeminen joustavasti.

Prisma Mikkeli palvelee asiakkaita kellon ympäri jouluviikolla, alkaen 20.12. ja päättyen 24.12. klo 16. Prisma Savonlinna palvelee 18.-23.12. klo 6-24 ja 24.12. klo 7-16. Prisma Pieksämäki palvelee 20.-23.12. klo 7-24 ja 24.12. klo 7-16. Joulupäivänä Prisma Mikkeli palvelee klo 10-16 ja Prismat Savonlinna sekä Pieksämäki ovat suljettu. Tapaninpäivänä kaikki Prismat palvelevat 9-21. S-marketien ja Sale-myymälöiden joulunajan aukioloajat löytyvät S-mobiilista ja Osuuskauppa Suur-Savon nettisivuilta.

Laajat aukioloajat ovat olleet myös asiakkaiden toive. Taloustutkimuksen Suomi Syö 2021 -tutkimuksen mukaan 51 % vastaajista arvioi, että koronakriisistä jää pysyviä vaikutuksia heidän ostotottumuksiinsa. Yleisin pysyvistä vaikutuksista oli juuri kaupassa käyminen muulloin kuin ruuhka-aikoina.
“Suurin kiitos laajojen aukioaikojen ja turvallisten jouluostosten mahdollistamisesta kuuluu luonnollisesti henkilökunnallemme.” korostaa marketkaupan toimialajohtaja Satu Nieminen ja kertoo, että jouluviikon vilkkain päivä on ennusteiden mukaan torstai 23.12. Ostoksille kannattaisi siis suunnata jo alkuviikosta.
Rauhallisimmat ajankohdat S-ryhmän myymälöissä ovat tyypillisesti aamulla ennen kello yhdeksää sekä myöhemmin illalla ja yöllä.
Verkkokaupassa oma toimitusaika kannattaa varata viimeistään nyt
S-ryhmän uusi ruoan verkkokauppa S-kaupat.fi on myös kätevä vaihtoehto jouluruokaostosten tekemiseen. Uudessa S-kaupat.fi:ssä toimitusaikoja voi varata jopa 30 päivän päähän, joten jouluviikonkin toimitusajat ovat jo varattavissa. Ruoan verkkokaupan kapasiteettia on nostettu joulua edeltävälle ajalle, mutta myös kysyntää on tavallista arkiviikkoa enemmän. Osuuskauppa Suur-Savossa ruoan verkkokaupan pisteet löytyvät Prismoista sekä S-market Urpolasta. ”Jos joulupöydän antimet haluaa tilata verkon kautta, oma toimitusaika kannattaa varata viimeistään nyt, sillä joulunaluspäivien aikaikkunat täyttyvät jo kovaa vauhtia. Tilauksen sisältöä pystyy hyvin muokkaamaan lähempänä toimitusajankohtaa, jos joulun ruokasuunnitelmat vielä täydentyvät”, Nieminen vinkkaa.
Lisätietoja:
Satu Nieminen, marketkaupan toimialajohtaja
Osuuskauppa Suur-Savo
satu.nieminen@sok.fi
puh. 050 517 0374