Uusi Sale Nuijamies valmistui Mikkeliin


20.5.2021

Mikkelin Nuijamiehen kaupunginosan asukkaat saivat oman kaupan, kun täysin uusi Sale Nuijamies avasi ovensa torstaina 20. toukokuuta. Nuijamiehen kaupunginosa on ollut joitakin vuosia ilman päivittäistavarakauppaa, joten uuden Salen rakentamisella vastattiin alueen asukkaiden toiveisiin.

Nuijamiehen kaupunginosassa sijaitsee Mikkelin kampusalue sekä toimistorakennuksia, joten valikoimassa tullaan huomioimaan myös näiden kohderyhmien tarpeet. Sale-ketjun avaintuoteryhmien – valmisruokien, hedelmien, vihannesten ja leipomotuotteiden – lisäksi tarjolla on mm. laaja valikoima take away ‑tuotteita sekä erikoiskahviautomaatti.

Sale Nuijamies on ensimmäisiä Sale-ketjun miljööuudistuksen mukaisia myymälöitä Suomessa, joten se on uusi myös ilmeeltään. Myymälän värimaailma on raikas ja valoisa. Energiatehokkuuteen on panostettu mm. ovellisilla kylmäkalusteilla ja led-valoilla. Kassatyöskentelyä helpottamassa ja nopeuttamassa ovat 3D-skannerit ja kassojen ergonomiset kosketusnäytöt. Myymälässä on lisäksi itsepalvelukassa.

Investoinnin kokonaiskustannus on noin 1,7 milj. euroa. Rakentamisaikainen työllisyysvaikutus oli 29 henkilötyövuotta.

Sale Nuijamiehen kerrosala on 709 neliötä ja myymälän pinta-ala 440 neliötä. Henkilökuntaa myymälässä on 6 henkilöä. Sale-päällikkönä toimii Erno Pasanen. Sale Nuijamies palvelee ma-la 7-21 ja su 9-21.

 

Urakoitsijat:

Arkkitehti Heikki Kirjalainen Oy

Pääurakoitsija Mikkelin Nostajat Oy

LVIS Suomen Talotekniikka Oy, Mikkeli

Kylmälaitteet Epta Suomi Oy

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, 0500 553 765

Sale-ryhmäpäällikkö Mika Korhonen, 050 587 6690