Uudistunut Raflaamo.fi tarjoaa ideoita ja inspiraatiota lähes 500 ravintolasta


23.11.2016

Suosittu Raflaamo.fi on nyt entistä kätevämpi ja kattavampi ravintola-asiakkaan apuri. Uudistuneen verkkopalvelun avulla ravintolan valinta on paitsi superhelppoa, myös uudella tavalla elämyksellistä ja inspiroivaa.

Reilu pari vuotta sitten lanseerattu Raflaamo.fi on saanut erinomaisen vastaanoton. Verkkopalveluun kertyy jo yli 600 000 käyntiä kuukaudessa. S-ryhmän ravintolakirjosta mukana on valtaosa, lähes 500 ravintolaa.

Raflaamo.fi:n uudistuksen perustana on kaikilla päätelaitteilla yhtä näppärästi toimiva haku, joka on nyt nostettu sivuston keskiöön. Suositteleva haku ohjaa asiakasta löytämään haluamansa tai jotain uutta, mitä hän ei olisi osannut edes hakea.

”Raflaamo.fi mahdollistaa tehokkaan ja inspiroivan etsimisen sekä eri vaihtoehtojen vertailun. Haetpa sitten vinkkiä brunssille, lounaalle tai illanviettoon, sivusto opastaa sen mukaan, missä olet.  Samalla voit tutustua ruokalistoihin ja esiintyjiin, varata pöydän ja varmistaa ravintolan sijainnin ja reitin kartalta. Mobiilisti toimiva sivusto palvelee nyt entistä ketterämmin missä vain”, online-kehityspäällikkö Sirpa Väyrynen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kuvailee.

Raflaamo.fi:n uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota palvelun sisältöön, sen monipuolisuuteen ja visuaalisuuteen.

”Haluamme palvella asiakkaitamme entistä inspiroivammin ja auttaa heidän erilaisissa tarpeissaan. Juuri siksi sivustolta löytyy nyt ideoiden ja vinkkien lisäksi esimerkiksi artikkeleita, kuvia ja videoita alan ajankohtaisista trendeistä ja ihmisistä sekä paikallisista ilmiöistä”, markkinointijohtaja Outi Vitie SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta esittelee.

”Raflaamo.fi:ssä voi viihtyä ja sieltä löytyy ratkaisu, oli mielessä sitten tietty ravintola, tietynlainen ruoka tai vasta idean alku”, Vitie summaa.

Uudistuksen myötä Raflaamo.fi siirtyy kehitysuralle, joka tuo tullessaan jatkuvasti jotain uutta asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Tutustu osoitteessa: raflaamo.fi

Lisätietoja:

Sirpa Väyrynen, online-kehityspäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 76 82728, sirpa.vayrynen@sok.fi

Outi Vitie, markkinointijohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 76 82733, outi.vitie@sok.fi