Uudistuneet Sokos ja S-market Savonlinna viettävät avajaisia kakkukahvien merkeissä 7.9.2022


5.9.2022

Sokos ja S-market Savonlinna ovat uudistuneet täysin. Sokos tavaratalo siirtyi kokonaan kiinteistön yläkertaan ja S-market sai runsaasti lisätilaa alakerrassa ja sitä kautta laajemmat valikoimat.

-Palveluinamme S-marketissa ovat mm. paistopiste, palvelutiski ja uutena kuuma juoma -konseptin mukaiset automaatit, joista on mahdollisuus ostaa mukaan erilaisia kahveja. Hedelmä- sekä vihannesosasto on entistä suurempi ja valikoimissamme korostuu paikallisuus sekä kotimaisuus. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman niin arkeen kuin juhlaankin, kommentoi Osuuskauppa Suur-Savon S-market ryhmäpäällikkö Sami Marttinen. -Remonteissamme huomioidaan aina ympäristöarvot parhaalla mahdollisella tavalla energiatehokkuus huomioiden, jatkaa Marttinen. -Olemme tyytyväisiä remontin lopputulokseen.

Kiinteistön yläkerrassa Sokos otti käyttöönsä neliöt tehokkaasti. -Siirsimme kosmetiikkaosaston kokonaan yläkertaan ja uusimme sen alueen kalusteet uuden konseptin mukaiseksi. Kampaamo siirtyi myös yläkertaan. Remonttimme valmistui jo maaliskuussa, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon Sokos tavaratalon päällikkö Saila Vihavainen. -Vaikka kokonaispinta-alamme vähän pieneni, emme karsineet valikoimaa. Päinvastoin, olemme rohkeasti lisänneet valikoimaa. Uusia merkkejä meille on tulossa syksyn ja ensi kevään aikana. -Saimme asiakkailtamme kesän aikana paljon kiitosta onnistuneesta remontin toteutuksesta. Nyt kiinnostavuutta lisää varmasti vielä se, että meillä on uusi upea laajan valikoiman S-market alakerrassa, jatkaa Vihavainen.

Uudistuneiden tilojen avajaisia vietetään keskiviikkona 7.9. klo 11-18 kakkukahvien merkeissä.

Lisätiedot:

Sami Marttinen, S-market ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, P.050 564 5750
Saila Vihavainen, Sokos tavaratalopäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, P.044 791 3742

 

Kuvat: Sanna Neuvonen