Tauko arjesta hotellilomalla


22.9.2015

Kiireen keskellä kunnon tauko on joskus paikallaan. Katso lomavinkkimme.

Sokos Hotellien Break-hotellit tarjoavat mahdollisuuden nauttia elämästäsi matkaseurasi kanssa. Oli taukosi sitten pitkä tai lyhyt, lähdet energisempänä ja iloisempana kuin tullessasi. Break-hotelleissa lomailu on vaivatonta, eikä asioita tarvitse googlata etukäteen. Valmiiksi mietitty aktiviteettitarjonta pitää huolen siitä, että saat otettua kaiken irti lomastasi. Sinun tarvitsee vain tehdä varaus ja tulla paikalle.

Nautiskele, rentoudu, anna palaa, inspiroidu!

Voit valita kohteesi kahdeksasta eri hotellista vapaa-ajankohteissa, hiihtokeskuksissa ja kylpylöissä. Olitpa sitten kiinnostunut laskettelusta, rentouttavista kylpylähoidoista, pyöräilystä tai tunnelmallisesta illallisesta – aina löytyy sopivia taukovaihtoehtoja. 

Break Point antaa alkusysäyksen lomaasi

Break-hotelleissa hyvä mieli, ilo ja energia ovat sydämen asioita. Jokaisessa hotellissa on Break Point, jossa voit virittäytyä lomatunnelmaan. Myös omaleimaiset huoneyllätykset jättävät pienen, positiivisen muistijäljen lomastasi.

Varaa oma Break-lomasi täältä

TOP 5 Break-vinkit

  1. Vuokatti: Hyppää suksille hiihtotunnelissa kaikkina vuodenaikoina.
  2. Tahko: Liikuntapuisto koko perheelle vaijeriliukuineen, pelikenttineen ja parkour-alueineen sisältää myös ulkoilureittejä ja 9-väyläisen frisbeegolf-radan.
  3. Eden: Hae hyvää oloa hyvinvointikeskuksesta esimerkiksi intialaisen päähieronnan, mutahoitojen ja ruusukylpyjen muodossa.
  4. Koli: Uniikki Koli Relax Spa -maisemakylpylä tarjoaa elämyksiä ja rentoutumista vaikkapa patikointipäivän päätteeksi.
  5. Levi: Rentoudu hotjoogassa tai aloita uusi elämä lomallasi Levin Wellness Clubin Personal trainerin avulla.

Katso lisää vinkkejä