Summerfestien ensimmäiset nimet julkaistaan nyt!


2.12.2022

Kesällä 2023 on jälleen luvassa festarihumua, kun Etelä-Savon supersuositut Summerfestit järjestetään niin Savonlinnassa kuin Mikkelissäkin.

Startti kesään lähtee Savonlinnasta perjantaina 9.6., jolloin Kirkkopuiston kentän lavalle saapuu yli 45-vuotisen matkan tehnyt suomirockin ikoni Popeda. Tuleva festarikesä on Popedalle viimeinen, joten keikka tulee olemaan takuuvarmasti ikimuistoinen. Lauantaina 10.6. St. Olaf Summerfesteilla Savonlinnassa hyvän mielen bilemusaa lavalle tuo Portion Boys. Portion Boysin suosio on huimassa nousussa ja bändiä kutsutaankin nyt Suomen suosituimmaksi bilebändiksi.

Mikkelissä festaritunnelmasta nautitaan tulevana kesänä useamman päivän ajan. St. Michel Summerfestit Mikkelissä laajenevat kolmipäiväisiksi. Mikkelipuisto on 20.-22.7.2023 täynnä tähtisadetta. Festariviikonloppuun otetaan varaslähtö jo torstaina 20.7. Juha Tapion puistokonsertilla. Upea kattaus Mikkelipuistossa jatkuu perjantaina 21.7. loputtomasta luovuudestaan tunnetun Anssi Kelan keikalla ja lauantaina 22.7. lavalla festaritunnelmaa luo ihana Anna Puu.

Summerfestien loput esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

-Sekä Kirkkopuisto Savonlinnassa, että Mikkelipuisto Mikkelissä toimivat molemmat loistavina festaripaikkoina. Ja mikä parasta, ensi kesänäkin on molempien kaupunkien tapahtuma-alueilla teltat, joten satoi tai paistoi, on tunnelma festareilla taattu, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö, tapahtumien organisoija, Arttu Toroi.

Portit festarialueille avataan kaikkina iltoina klo 18.

Summerfesteille ikäraja on 18 vuotta. Pääsylippujen ja VIP-pakettien myynti festivaaleille on juuri alkanut. Lippuja myy Lippu.fi. Isompia yritysten ryhmävarauksia voi tiedustella lisäksi Suur-Savon myyntipalvelusta, puh. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min), sales.suur-savo@sok.fi.

Molemmilla tapahtumilla on omat nettisivut, stolafsummerfest.fi ja stmichelsummerfest.fi.

Tapahtumat löytyvät Facebookista St. Michel Summerfest, St. Olaf Summerfest ja Instagramista @st.summerfest

Lisätietoja: Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. +358 50 344 1493