Savonrannan uusi ABC-polttoaineautomaatti avattu


18.8.2020

Sale Savonrannan ABC-automaattiasema on avattu. Alun perin automaattiasema oli tarkoitus avata parhaaseen lomakauteen heti juhannuksen jälkeen.

− Koronapandemian vuoksi aseman kriittiset laitetoimitukset Keski-Euroopasta viivästyivät, mikä aiheutti avaamisen siirtymisen elokuulle, pahoittelee toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen.

Automaatti toimii korttimaksulla. Asema on avoinna 24/7 ja siitä on saatavissa 95E-bensiiniä ja dieseliä.

Asemalle rakennettiin maanpäällinen, ns. konttisäiliöratkaisu, joka on helppo toteuttaa ilman raskaita maanrakennustöitä.

– Keväällä saimme tietää, että polttonesteen jakelu on päättymässä Savonrannalla. Samalla asiakasomistajat ja useat muut tahot, mukaan lukien viranomaiset, ottivat yhteyttä osuuskauppaan polttonestejakelun jatkamiseksi ja turvaamiseksi. Vastuullisena toimijana Osuuskauppa Suur-Savo haluaa turvata asiakasomistajien palvelut myös haja-asutusalueilla ja päätti investoida uuteen polttoaineautomaattiin, sanoo Hämäläinen.

Investoinnin arvo on noin 60 000 euroa.

– Mikäli Savonrannan investointi onnistuu hyvin, on osuuskaupalla valmiudet toteuttaa nopeasti vastaavia maanpäällisiä konttisäiliöratkaisuja muihinkin maakunnan pienempiin kuntiin ja taajamiin, toteaa Hämäläinen.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja
Heikki Hämäläinen
puh. 0500 553 765