Savonlinnan Sokos ja S-market uudistuvat täysin vuonna 2022


30.11.2021

Savonlinnan keskustassa tapahtuu, kun Sokos ja S-market saavat uuden upean ilmeen. Sokos tavaratalo siirtyy kokonaan kiinteistön yläkertaan ja S-marketin koko vastaavasti suurenee alakerrassa. Remontti alkaa heti tammikuussa 2022. Kahvila Kulman toiminta loppuu vuoden vaihteessa ja S-pankin palvelut keskitetään Prismalle. Näin saadaan lisää tilaa entistä laajemman palvelun S-marketille. Savon Apteekki jatkaa toimintaansa katutasossa, mutta myös Apteekin tiloja uudistetaan.

S-marketiin tulee lisää myyntipinta-alaa ja sitä kautta laajemmat valikoimat. Palveluina ovat mm.  paistopiste, palvelutiski ja kuuma juoma -konseptin mukaiset automaatit, joista on mahdollisuus ostaa mukaan erilaisia kahveja. -Valikoimissamme olemme ottaneet huomioon alueen laajan asiakaskunnan ja heidän tarpeensa. Panostamme tuoretuotteisiin aikaisempaa näyttävämmällä hedelmä- ja vihannesosastolla, jossa sesongin kasvikset ja luomutuotteet ovat paraatipaikalla. Valikoimissamme korostuu myös paikallisuus ja kotimaisuus. Lisäksi tarjoamme keskustan asiakkaille nopeasti mukaan otettavaa ruokaa uudella takeaway -konseptilla, kommentoi marketkaupan johtaja Satu Nieminen. -Asiakkaat odottavat ruokakaupalta yhä enemmän. Me kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja räätälöimme palveluitamme sen mukaisesti. Myös myymälän sisäänkäynti uudistuu palvelemaan liikekeskuksen asiakkaita paremmin. Remontissa huomioidaan tietysti myös ympäristöarvot parhaalla mahdollisella tavalla energiatehokkuus huomioiden, jatkaa Nieminen.

Kiinteistön yläkerrassa on ollut käyttämätöntä tilaa ja nyt kaikki yläkerran tila otetaan Sokokselle hyötykäyttöön. Kosmetiikassa uusitaan kalusteet uuden konseptin mukaiseksi. Kampaamo siirtyy myös yläkertaan ja palvelee sekin uudistetuissa tiloissa kosmetiikan yhteydessä. -Haluamme jatkossakin varmistaa asiakasomistajillemme Sokoksen monipuolisen tarjonnan ja hyvän palvelun. Muodin, kauneuden ja kodin maailma tuodaan entistä houkuttelevammin esille ja brändivalikoima pidetään kirkkaana, kertoo asiakkuus- ja viestintäjohtaja, Sokos toimialajohtaja Tiina Mehtonen. Sokoksesta tulee entistä viihtyisämpi keskustan tavaratalo.

Täysin uudet tilat valmistuvat ripeällä tahdilla. Sokoksen tilat ovat valmiita jo maaliskuussa ja S-marketin tilat uudistuvat kesäkauppaan mennessä. Investointi on suuruudeltaan noin 1,5 miljoonaa euroa.

Lisätiedot:

Satu Nieminen, marketkaupan johtaja, 010 764 0003, satu.nieminen@sok.fi

Tiina Mehtonen, asiakkuus- ja viestintäjohtaja, Sokos ja Emotion toimialajohtaja, 010 764 0010, tiina.mehtonen@sok.fi