Savonlinnan Seurahuone lahjoittaa hyväntekeväisyyskirpputorin tuoton lyhentämättömänä Hattu ry:lle


25.11.2020

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna järjestää hyväntekeväisyyskirpputorin lauantaina 28.11.2020. Kirpputorin tuotto menee lyhentämättömänä Hattu ry:n toimintaan. Savonlinnan Hattu ry on hyväntekeväisyysjärjestö, joka keskittyy tukemaan taloudellisesti ja toiminnallisesti heikossa taloudellisessa asemassa olevien savonlinnalaisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Seurahuone laittaa hyvän kiertoon ja on mukana myös hyvänmielen joulukeräyksessä

”Hotellimme on sitoutunut ottamaan toiminnassaan huomioon ympäristön hyvinvoinnin, joten toimimme kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja samalla haluamme toimia vastuullisesti. Hotellien tekstiilit ja astiastot ovat korkealaatuisia ja näin ollen myös hyvin haluttuja kotikäyttöön. Sen lisäksi, että tuotteet lähtevät kiertoon, saamme mahdollisuuden tukea lasten- ja nuorten liikunta- ja muita harrastusmahdollisuuksia”, toteaa Seurahuoneen hotellinjohtaja Kati Vihma.

”Hotelli Seurahuone on mukana myös Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksessä, joka on perinteinen hyvänmielen joulukeräys. Siinä kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Joulukuusessa on lasten joululahjatoiveita. Siitä voi käydä hakemassa jonkun toiveen, ostaa toivotun lahjan ja tuoda sen paketoituna takaisin hotelli Seurahuoneelle. Toimitamme lahjat Savonlinnan Nuorkauppakamarille, joka toimittaa ne eteenpäin jaettavaksi lapsille. Keräyksessä kaikki osapuolet toimivat korvauksetta.”
Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan hyväntekeväisyyskirpputori lauantaina 28.11.2020 klo 10-13 vanhan Danske Bankin tiloissa (käynti pankin ovista Kauppatorin ja Satamakadun kulmasta). Myynnissä on mm. Hotelli Seurahuoneen ja Tottin käytöstä poistettuja hotellitekstiilejä, astioita, koriste-esineitä ja tauluja. Lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä ja tukemaan Hattu ry:n toimintaa. Kirpputorin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Hattu ry:lle. Vain käteismaksu. Suosittelemme tapahtumaan saapuville maskin käyttöä.